Originally Posted by realities enflasyon %2'ye indi deyip 4 yıllık aggregated inflation grafiğini vermek neyi kanıtlıyor bir açıklayın anlayalım..? Orda secenekler var.enflasyonu secin.
Originally Posted by blue70 Orda secenekler var.enflasyonu secin. gerçek enflasyon %2'ye inmiş amerikalılar saklıyor diyorsunuz yani..?
Originally Posted by realities gerçek enflasyon %2'ye inmiş amerikalılar saklıyor diyorsunuz yani..? Tuik ten gitmis biri diyolar[emoji39]
Originally Posted by blue70 Tuik ten gitmis biri diyolar[emoji39] aynı cümleyi tekrarlayarak değil %2'yi nereden buldunuz onu sormuştum ama nafile..?
Originally Posted by realities aynı cümleyi tekrarlayarak değil %2'yi nereden buldunuz onu sormuştum ama nafile..? Diyorim ya o sitede inflation secenegi var onu secin lutfen.secenekler icinden.
Originally Posted by blue70 Diyorim ya o sitede inflation secenegi var onu secin lutfen.secenekler icinden. ben de diyorum ki siz buraya yapıştırın herkes görsün %2 enflasyonu ne zaman yakalamışlar..?
Originally Posted by realities ben de diyorum ki siz buraya yapıştırın herkes görsün %2 enflasyonu ne zaman yakalamışlar..? Hesaplamayı degiştirğiniz zaman ... https://www.shadowstats.com/alternat...flation-charts
Forum Rules
Yer İmleri