ODAS...
2 gün önceki SAT sinyalinin etkisi ile bugün de düþmeye devam etti...
![]()
ODAS...
2 gün önceki SAT sinyalinin etkisi ile bugün de düþmeye devam etti...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
XAUUSD...
Uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar sert bir düþüþ gerçekleþiyor...!!!
![]()
Üstad müsait olduðunuzda akgrt grafiði de paylaþýrmýsýnýz..
AKGRT...
Buna biraz daha geniþ açý ile baktým...
Haftalýk görüntü de ekledim...
Bütün hisseler üç aþaðý beþ yukarý birbirine çok benzer hareketler yapýyor. Kýsa vade biraz yanýltabilir...
Þimdilik düþüþ devam ediyor ama haftalýktaki oluþum çok önemli. Biraz daha zamaný var gibi ama asýl film 8.70 üzerinde baþlayacaktýr...
![]()
sn T/A
dolar bazý ALARK uzun vade hatýrlatmamý istemiþtiniz. her hal ve karda teþekkürler
Teþekkür ederim...
Sabah aklýmdaydý ama daha önemli bir konuda acilen bitirmem gereken bir yazýlýmda takýldým kaldým. Ýlerleyemiyorum. Çok az kaldý. ÝnþaAllah yakýnda bitecek. O nedenle dolar bazlý grafik olayýna henüz bakamadým...
Sözüm söz, inþaAllah en geç yarýn akþama kadar halleder paylaþýrým...
Eðer yarýn akþama kadar paylaþmamýþsam ciddi bir sorunum var demektir. Lütfen çekinmeden tekrar hatýrlatýrsanýz çok memnun olurum...![]()
ALARK...
Dolar bazlý...
Þu an için zaten diplerde olduðumuz için en iyi ihtimalle eski zirvesi hedeflenebilir. Hadi diyelim onu da geçti bu durumda 6.7$ olabilecek gerçekçi bir hedef olabilir. O da dolarýn aþýrý ucuz kalmasý ile olabilir. Herhangi bir dolardaki yükseliþ bu hedefleri daha da aþaðýya çekecektir...
Eðer fýrsatým olursa aklýmda çok daha farklý bir çalýþma var. Ama onun için öncelikle KAP 'dan veri çekebilmem lazým. Onu halledersem çok daha farklý bir grafik ekleyebilirim. Ara ara hatýrlatýn...
![]()
Teþekkür ederim hocam saðolasýn,
Ýki yýldýr alýr satarým saðolsun güzel paralar kazandýrdý, zaten 9 lirayý geçtiðini hiç görmedim, kýsmet olursa pazartesi ona da giriþ yapýcam, ODAS da maliyet 5.40 oldu ona daha da kurþun atmam varsýn dursun.
Emekleriniz için tekrar teþekkür ederim...
Yer Ýmleri