-
Otomobilde reel fiyat artışı durma noktasında
Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ve Sahibinden.com tarafından hazırlanan rapora göre, otomobil fiyatlarda Mayıs’ta yüzde 47,9’a ulaşan reel artış oranı takip eden aylarda düşüş kaydetti. Rapora göre Aralık ayı itibariyle reel fiyat artışı yüzde 0,7’ye gerileyerek durağanlaştı.
bunu geçen yıl yazmıştım otomotiv sektörü için.....arabalar uzun süre prim yapmaz eskisi gibi.....bakınız toz şeker bakınız ayçiçek yağı vs........
-
Yüzyılda bir olur... Bana ev aldırdı... [emoji2515]

Originally Posted by
bahriyeli
2020 -2023 arası çıkış tarzını tekrar görmek burdakilerin çoğuna nasip olmayabilir
kendine münhasır özel şartları vardı
torunlara anlatılır
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ne zaman arabayı değiştirelim veya yeni alım yapalım?
Şu emektarı değiştirme vakti için en uygun zaman ne zaman olabilir?
Ben sanki mayıs-temmuz olur gibi,derim..
-
SPOT da durum, burada ve çoğu yerde Ralli söylemleri artmaya başladı, herkes yükselişe inanırsa ve hiç kimse short çuvalına girmezse bu Ralli söylemi havada kalır 
-

Originally Posted by
çıtak
bişiy deneyecem... 913100 e yarım şort yazıldım
ŞORT...
912475 altına kalacağına kanaat getirirsem beklerim.. yoksa bırakırım bu pozu
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Yüzyılda bir olur... Bana ev aldırdı... [emoji2515]
CPH1941 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benide recaro koltuk sahibi yaptı 
Şaka bi yannı burda her gün para dağıtıyorlar, kaç kere katladım sayamıyorum o derece yani, sistemden paralarımı çeksem heralde üç yat, üç villa ve üç tesla aldırır
-

Originally Posted by
bahriyeli
2020 -2023 arası çıkış tarzını tekrar görmek burdakilerin çoğuna nasip olmayabilir
kendine münhasır özel şartları vardı
torunlara anlatılır
borsayı kastınız herhalde.....çıkışın en önemli nedeni hükümet Türkiye fonu ve emeklilik fonu vasıtasıyla borsaya destekliyor olması.....
-

Originally Posted by
ABKA
Ne zaman arabayı değiştirelim veya yeni alım yapalım?
Şu emektarı değiştirme vakti için en uygun zaman ne zaman olabilir?
Ben sanki mayıs-temmuz olur gibi,derim..
0 dövize bağlı ona belli olmaz ama sanki 2.elde işler değişecek gibi geliyor bana.
Fazla fazla arabası olan baya insan var. (stok amaçlı yatırım amaçlı falan filan)
2.eldeki durgunluk çok bariz ben geçen gün bayiye benim makineyi alır mısınız dedim.
Aman git burdan her yer dolu dedi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri