-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Blomberg'de Agesa Ceo'su var. 'Bes fonları her yıl enflasyonu ortalama %5 yeniyor'diyor..
Soruyorum hangi enflasyonu ;Tuik - Enag?
Bes fonu nereye yenmiş 
Kendi Bes fon portföyünü yönetmeyen sisteme bırakan herkes küfür ediyor..
Enflasyonu yenen fonlar var tabi. Onları örnek veriyordur..Derdi sisteme müşteri çekmek
-

Originally Posted by
sindoma53
kalkanın peşine düşenler gelsin bunları yorumlasın

Kalkanı seven dikenine katlanır
-

Originally Posted by
bahriyeli
Way arkadaş
Möntröyü boşverin Karadenize girelimi beklerken
Eski hesapları da karıştırmış S400 geri verine bağlamışlar yine
Bunlar F16 yıda kolay vermezler ..stokta yok hammadde yok yan yattı çamura battı
Bunak ,,Reiziniz gelsin elimi öpsüne kadar götürür bu işi
Valla öyle görünüyor. Zaten istenildiği zaman dondurma şartları var diye yazılar da çıkmıştı...
Bilemem tabi ne kadar doğru...
Bunlar yarın Doğu Akdeniz de demez inşallah
-
O kazanan fonlar özel fon, giriş için çok para istiyorlar, benim arkadaşın bi fonu var 60bini 300bin yapmış üç ayda, nasıl bi fonmuş dedim özel fon hisse ağırlıklı dedi, heralde portföylerinde boru moru var o fonların
-

Originally Posted by
*Bozkurt
O kazanan fonlar özel fon, giriş için çok para istiyorlar, benim arkadaşın bi fonu var 60bini 300bin yapmış üç ayda, nasıl bi fonmuş dedim özel fon hisse ağırlıklı dedi, heralde portföylerinde boru moru var o fonların

Özel fonlar var ama o parayla almazlar..
Uğraşmazlar..
3 ayda 5 kat da fazla iddialı...
Arkadaşını bir sorgula bence 
Hangi fonmuş bu?
-
Mayıs hazirandan sonra halka arz olmuş ama 1-2 seneyi geçen piyasada dolaşım hisse sayısı az olan tahtalarda kimilerinde bedelsiz kimilerinde bedelli sermaye artırımları bekliyorum.Bunlara bazı endeks ağırlığı olan tahtalarda temettü çıkabilecek tahtalarda eklenince pıst 100 de hacim ve yukarı ivmeye yardımcı olacağını seneryolarımdan.
-
sosyal medya da Pizza Hut için baykot başlamış.....siyonistlere yardım da bulunduğu için......
-

Originally Posted by
emregunes
Özel fonlar var ama o parayla almazlar..
Uğraşmazlar..
3 ayda 5 kat da fazla iddialı...
Arkadaşını bir sorgula bence

Hangi fonmuş bu?
Sallıyor ya, biraz sıkıştırdım kem küm etmeye başladı, şimdide 190 bini 300bin yaptım dedi 60bin 1-1.5 sene öncesiymiş ilk fona girdiğinde ki param dedi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri