-

Originally Posted by
işçi74
Sortcu doldurup bu ay katliam yaparmi,bilanço haftası
Emlak ve manif geçen hafta şort olduklarında burada şort olacaklar için gerilla eğitimi almış olmaları gerektiğini yazdım yukarı ivme yapmış bir harekette kısa düzeltmelerde vur kaç yaparak kazanırsın .
veya Timsah formasyonu deniyecen nehirin kenarında ama badem borsasında fazla işleyen bir formasyon değildir ağzın açık beklersin piyasa düşsün diye
-
GÜNLÜK ALDA-SAATLİK ALDA...zirve açılmış..short açan hangi teknik argumana göre açıyor?
Merakımdan dolayı sorma gereği duydum..
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Sindoma abi ben uzun zamandır şort açmıyorum bi siftah yapacam yüksek müsadenle, herife mazut lazımmış
9513 den 1 dene salladım langırt köy sandığına

yahu herif şort gördü mü çekip indiriryor aşağı şortla dolaşmanın zamnaımı
ayasofyadan krem almadan şort açmak can yakar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Sindoma abi ben uzun zamandır şort açmıyorum bi siftah yapacam yüksek müsadenle, herife mazut lazımmış
9513 den 1 dene salladım langırt köy sandığına

bozkurt seni biliyoruz kardeşim senin bir mermini niçin attığını ben biliyorum sana yazmıyorum
-

Originally Posted by
ABKA
GÜNLÜK ALDA-SAATLİK ALDA...zirve açılmış..short açan hangi teknik argumana göre açıyor?
Merakımdan dolayı sorma gereği duydum..
Burası zirve olmalı/ İyi teptirdi, biraz düşmeli/ Ya tutarsa argümanına göre...
-
Kuzey boru güneye dönmüş
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
-

Originally Posted by
işçi74
Kuzey boru güneye dönmüş

Emir silme yasağı var. Tabana emir gönderen de silemiyor...Zor kalkar
-

Originally Posted by
sindoma53
bugun 2.82 gördü üzerinde kapanışlarda pıst 100 de mehter formasyonu ile 2.90 hareketine başlama tam tamları çalmaya başlarız.

2 gün önce burada belirttim aşağıda kalan ortalamalar yukarı çekildi şimdi hareketin devamı başladı .
bugun yine güzel bir hacim olması gerek 2.83 üzeri kapanışlar için
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri