-

Originally Posted by
ABKA
GÜNLÜK ALDA-SAATLİK ALDA...zirve açılmış..short açan hangi teknik argumana göre açıyor?
Merakımdan dolayı sorma gereği duydum..
abka abey dün attığım dakikalık grafiğe bakarsanız argümanı mantıklı bulmasanız da görürsünüz. 9.700 lere kadar gidebilir fakat ben 9.550 civarı şort girerim gibi. dışarıdayım graf atamıcam
-

Originally Posted by
theosos
Burası zirve olmalı/ İyi teptirdi, biraz düşmeli/ Ya tutarsa argümanına göre...
Aynen üüüle, buraları günün tepesi olanbilür
-

Originally Posted by
ayhan53
boşver onun işlemleri hayali
günün anlam ve önemine binaen....
https://www.youtube.com/watch?v=ZrmIqbQ8tH0
-

Originally Posted by
sindoma53
Emlak ve manif geçen hafta şort olduklarında burada şort olacaklar için gerilla eğitimi almış olmaları gerektiğini yazdım yukarı ivme yapmış bir harekette kısa düzeltmelerde vur kaç yaparak kazanırsın .
veya Timsah formasyonu deniyecen nehirin kenarında ama badem borsasında fazla işleyen bir formasyon değildir ağzın açık beklersin piyasa düşsün diye

Aynen,manif hcm hesabını yapıp dönmüştür, emlak her zaman dönüyor
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
-
1 saat oldu... 5 milyar tele'si para girişi
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Aynen üüüle, buraları günün tepesi olanbilür

Dayı kıçına kıçına sık jeton lari
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
-
Essek 3 sol kulvardan yardır yardır gidiyor,

43
-

Originally Posted by
abicim
abka abey dün attığım dakikalık grafiğe bakarsanız argümanı mantıklı bulmasanız da görürsünüz. 9.700 lere kadar gidebilir fakat ben 9.550 civarı şort girerim gibi. dışarıdayım graf atamıcam
DOĞRUDUR.Burası borsa herkes kendince haklıdır.Benim görmediğimi başkası görür.
Sadece merak etmiştim.Dur ,grafiğine bir bakayım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri