"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Vay be adamlar uyardýlar o kadar Egeen þöyle olucu böyle olucuNe kadar seveni varmýþ elinde Egeen olan kylerin
![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Hayrdýr...?...haber filan mý var.!!!!!..
Bugün 17897.50 önceki zirveyi deneyecekmi göreceðiz.Geçerse birisi 25000 hedef göstermiþti grafik atarak.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
filozof hocam, bir araþtýrsan, eminim sen bulursun, önceki yýllarda yapýlan deðerlendirmelerde de, düþük iþletme sermayesinin olumsuzluðuna atýf yapýlmýþ mý.
2022den önce öyle bir þey yok
***EGEEN*** EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ.( Baðýmsýz Denetim Kuruluþunun Belirlenmesi
04.04.2022 14:23
***EGEEN*** EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ.( Baðýmsýz Denetim Kuruluþunun Belirlenmesi
***EGEEN*** EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ.( Baðýmsýz Denetim Kuruluþunun Belirlenmesi )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Baðýmsýz Denetim Kuruluþunun Belirlenmesi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
01.03.2022
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Baðýmsýz Denetim Kuruluþunun Unvaný
PwC Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ.
Hangi Faaliyet Dönemi Ýçin Seçildiði
01.01.2022-31.12.2022
Seçildiði Genel Kurul Toplantýsý Tarihi
24.03.2022
Tescil Tarihi
30.03.2022
Tescile Ýliþkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su
04.04.2022-10551
Açýklamalar
Þirketimizin 24 Mart 2022 tarihli 2021 Takvim Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda, 2022 Yýlý hesap dönemi finansal raporlarýnýn denetlenmesi için baðýmsýz
denetim kuruluþu olarak PwC Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ.'nin seçilmesine iliþkin kararý Ýzmir Ticaret Sicil Müdürlüðü
tarafýndan 30 Mart 2022 tarihinde tescil edilmiþ olup, 04 Nisan 2022 tarihli 10551 sayýlý Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayýmlanmýþtýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1015391
BIST
Yer Ýmleri