GS berabere-FB yendi,BJK 3-1 yenildi yahudi takýmýna,ama uçan BJK oldu,önce 4.20 yaptý,peþinden 4.60,þimdi tavan hesaplarý yapýlýyor tavaný 4.78,çoklarý kulüp batakta neden gidiyor diyor,borsa bu beklentiyi alýr gerçeði satar,bunun tahtacýlarý kokuyu aldýmý peþini býrakmazlar,geçensene koku,moku yoktu ama 90 yapmýþtý,neyle þaklaban manipülasyoncularlan,parayý vurdular buna SPK'da önderlik etti gibi birden SPK yasak getirdi iþlemcilere hisseyide bürüt takasa soktu,parayý alanlar tüðdü gitti,SPK guya onlara ceza yaðdýrdý,yaðdýrsa ne olur,sadece sadaka parasý sayýlýrdý onlar için,90 cývarýnda gariban yatýrýmcýlarýn kucaðýna hisseyi býraktýlar tabanlar serisylen 18 görüldü oradan toparladý 30 üstüne attý,o 18 olduðunda bende vardým 25-30 arasý okttum gitti,peþi malum bedelliye gitti hisse 7 oldu,peþinden 4 oldu,bedelliye katýlanlar iyikötü durumu idare etti,katýlmayanlar iflasta sayýlýr,bildiðim kadarýylan çoklarýnýn maliyeti 50 üstündeydi,eleþtirdiðimde 200 olacak diyenler vardý,bunda oyun var girmeyin dedim,sanane para bizim dediler,ne oldu sonra hepsi iflas...neyse 32 yýllýk borsacý olduðum için baþýmdan çok þey geçtiði için herþeye hakimim,2010 öncesi %50 ile borsadaydým þimdi %20 bile deðil,çünkü yabancýnýn kaçtýðý yerde benim ne iþim var,%60 üstü olan borsada þimdi %20 bile yok,olan mafya bari dönen kara para.