-
Alanya ve çevresinde bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Afad : Akdeniz, Antalya Alanya açıklarında (0,5 km) saat 16.51’de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır.
Saha tarama çalışmaları devam etmektedir.
Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Afad : Akdeniz, Antalya Alanya açıklarında (0,5 km) saat 16.51’de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır.
Saha tarama çalışmaları devam etmektedir.
Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.
4.5 olmaz,7.5 olursa biryerlere ne zam nede geçim derdi unutulur gider,öyleya kötülükten beslenen bir iktidar var başımızda.bahaneside hazırlanmş olur 2028 'e.
-
Benim oğlana bedelli askerlik için ödediğim 15.000 tl idi-şimdi 243.000 olmuş
-
Abdullah Öcalanın yetiştirip bünyesinde barındıran şahısın kim olduğunu bilmek istiyorsanız videoyı izleyin...son günlerde tekrar açılım saçılım ortaya neden geldiğinin sebeplerinden 
https://www.youtube.com/watch?v=AVu1tiZun0I
-
Enflasyonu düşük göstermenin sebepleri, faiz indirimiylen ilgili algı üretmek,herşeyin katlandığı ortamda hiçte inandırıcı değil,bırakın bizleri aklı selim düşünenler hiç inanmıyor,onlarınki aldatma peşinde,üstelik pak partisine destek verenler bile inanmıyor-yine bir oyun peşindeler göreceğiz yakında,bunlar yok olmadıkça bu senaryolara devam.
-

Originally Posted by
refaba
Benim oğlana bedelli askerlik için ödediğim 15.000 tl idi-şimdi 243.000 olmuş

Bizim oğlan 2022 de karar aldırdı ekim2024 de gitti
80.000 tl idi.
bir halt olacağı yok.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz