-
VİOP hafif satıcılı açtı...
-
-
Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü tarafından, BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti’nde yapılan değişikliklerin 27.08.2025 tarihinden itibaren uygulamaya alınmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda güncellenecek BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti'nin 2.14 maddesi uyarınca, Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda işlem gören paylar 27.08.2025 tarihinden itibaren ekte gösterilen kapsamında bulunduğu tüm BIST Pay Endekslerinden çıkarılacaktır.
Ne anlama geldiğini çözemedim,sanırım devamlı müzayede olacak gibi,ama gurubu belli değil,3 hissem vardı POİPTE,BAKALIM DURUMLARI NE OLACAK,üstelik tavan,taban giderkende hesap sorulmayacakmış
-

Originally Posted by
refaba
Borsa İstanbul Genel MüdürlüÄü tarafından, BIST Piyasa DeÄeri AÄırlıklı Pay Endeksleri Kural Setiânde yapılan deÄiÅikliklerin 27.08.2025 tarihinden itibaren uygulamaya alınmasına karar verilmiÅtir. Bu kapsamda güncellenecek BIST Piyasa DeÄeri AÄırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti'nin 2.14 maddesi uyarınca, Piyasa Ãncesi İÅlem Platformuânda iÅlem gören paylar 27.08.2025 tarihinden itibaren ekte gösterilen kapsamında bulunduÄu tüm BIST Pay Endekslerinden çıkarılacaktır.
Ne anlama geldiÄini çözemedim,sanırım devamlı müzayede olacak gibi,ama gurubu belli deÄil,3 hissem vardı POİPTE,BAKALIM DURUMLARI NE OLACAK,üstelik tavan,taban giderkende hesap sorulmayacakmıÅ

Devamlı işlem yok.
İşlem saatleri aynı.
Sadece endeks hesaplamasına dahil değil artık.
Benim anladığım bu.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Devamlı işlem yok.
İşlem saatleri aynı.
Sadece endeks hesaplamasına dahil değil artık.
Benim anladığım bu.
Yarın olsun bakalım herşey belli olur,bir ara POİPİ kapatıyorlardı,halka açıklık oranları çok az olanları bu bölüme attılar...
-
VİOP açılış %0.45 pozitif-endex 11.500 üstünde
-
İktidar yaz ayının rahatlığından gevrek,gevrek hareket ediyor,ama fiatlar öyle değil devamlı yükseliyor,onlara göre enflasyon 39-enaga göre 65
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri