-
-
-
Borsa bedevi ve bedevi sever bademlerin elinde oyuncak,borsada sadece belirli kağıtlar gidiyor banka ve 3-5 holdinglerlen 10.70 üstüne attı
-
Hazine ve Maliye Bakanlığı :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
EPDK: Ev elektriği abone grubu için 1 Temmuz’dan itibaren yüzde 38'lik artış yapılacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
MedwiG
EPDK: Ev elektriği abone grubu için 1 Temmuz’dan itibaren yüzde 38'lik artış yapılacak
EPDK: Tarımsal faaliyetler abone grubu için de 1 temmuz’dan itibaren yüzde 30 oranında artış yapılmıştır
-

Originally Posted by
MedwiG
EPDK: Tarımsal faaliyetler abone grubu için de 1 temmuz’dan itibaren yüzde 30 oranında artış yapılmıştır
Geçmiş olsun.
İğneden ipliğe zam yine katmerli.
akp büyük bir kara delik ve doymuyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-

Originally Posted by
MedwiG
Neden 1 temmuz haziranda neden yapmamışlar,neymiş enflasyon düşecekmişşş,nah düşer katlar bile.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri