Burası ABD değil sen zaten yukarıdaki yazıyı yazıyorsan eyvah eyvah. Burada bir kaç kişi için özel durumdur eyvallah ama küçük yatırımcı Büyüğümüz DUDU gibi kararlar alırsa sahip olacağı tek şey 3 ün biri olur.
Temettü yatırımcılığı denilince tek FROTO mu var.2-3 sen önce videolarda dile getirilen şirketlere bir bak bakalım ortalama temettü getirisi ne olmuş bir hesapla bakalım.Zaten o portföyde VESBE-ARCLK varsa geçmiş olsun.
Son 2-3 sene FROTO bile cort. O zamanlar ben burada konuşurken karşıdan konuşan sayın Ric gelsede mesela bir tartışsak.
Ben yazrken FROTO sunun % 10 luk kısmını satıp ASELS alan temettü hesabı gibi ufak işler ile uğraşmaz.
Ne yazalım burada millet temettü diye ağlaşırken 1000 liraya FROTO satan önce ARDYZ sonra ASELS kombinasyonu yapabilen biri ne kazanmış acaba hiç bunu düşünüyormusunuz?
Ya onu da geçtim burada borsayı biliyorum diye geçinip 1100-1200 arası bu hisseyi 2-3 yıl önce ballandıranların gazı ile alan mesela ne durumda?Dikkatinizi çekeyim son 3 sene yenilen enflasyon FROTO 400 olursa belki kurtarır.
Kendinin malının maliyeti sıfır olacak geleceksin burada 1100-1200 de FROTO güzellemesi yapacaksın.O da yetmeyecek benim gibi bir kişi uyaracak bir kamyon laf edeceksin Kaldı ki Miami vardı sanırım ona da giydirdiler buralarda... Bende bilmem kendimi doğru ifade edebildim mi?
Ve çok başka Fasoların olacak sonra gelicen artık bu nasıl bir psikoloji ise gelip buralarda övünme yazıları yazacaksın. Bak inanın ben çok efendice yazıyorum..... ve ben bir yere Tuncay Linki kopyalayan biriyle alemi Cihan olsa borsa konuşmam isterse Tuncayı da alsın gelsin. Bak bakalım benim kim olduğumu görünce beti benzi atıyor mu bir görürdük.......
Bu işlerde bilgi çok değerli bazı şeyler kitaplarda yazmaz sosyal medyada bulunmaz o da bende var......
Bu yazılarda çoğunluk okusun diye yazılıyor yoksa benim hiç kimse ile bir derdim yok.
Hayatımda sevmediğim insana bile yapacağım en büyük kötülük ona sadece herhangi bir konuda elimden bir iyilik gelebilecekse onu yapmamak olur.....
Bu konularda son yazım.Daha da cevap falan vermem başka yazı da yazmam artık herkesin anladığı kadar.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-03-2026 saat: 07:53.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri