Yaw Ayasofya abi geldin topiki sabote ediyin, az ötede oyna þurda vob yapýyoruz, senin yüzünden zopa yedik, akþama gýrgýr yaparýz.
10755 bu sefer de tutmazsa ben oynamam
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Burdan dünkü gibi artý kapatýrmýyýz diye soruyorlar
Yaw her gün papaz pilav yer mi
Bugün de böyle oldu, riske girip masaya donunu koyan arkadaþ kazandý. Yabcak biþii yok
Ptesiye kaldý maç
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Don bizim için önemli, Ayasofya hisseci olduðu için anlamaz, don ona göre çakýldaklý sidikli bir bez parçasý
Endekis daytradeci vobcu masaya konan donu almaz, etik deðil, demek ki adam çok müþkil durumda
Elleþmeyiz dona
Nassa borsada fýrsatlar hiç bitmiyor ptesi oynarýz çokta fifi yani
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bana diyorlar ki, neden spotu kötülüyorsun.
Bilen bilir, tarih 2023 ekim ayý. endekis 8 binlerde ve ralliye devam ediyor, ismi lazým deðil p hissesini 22 taleden aldým neyise sonra endekis düzeltmeye baþladý 7500 seviyesine kadar geri çekildi, bizim hissede 18 taleye kadar düþtü. Neyise sýkýntý yok nassa endekis mecbur yükselir özü uzunvadede hep boðadýr diye tutuyoruz hisseyi elimizde, gel zaman git zaman endekis 7500 den 2 ayda 11bine çýktý biz halen suyuniçinde... Tabiii borsa hep yükselmiyor arada düzelme düþüþ falan derken tam 1 yýlý doldurduk, hisse halen 22 tale endekis 9500 lerde
Yani 11binlerden gelen endekis yarýn bi gün düzeltme yada düþüþünü bitirip tekrardan yükselmeye baþlar ama senin hisse yükselmeyebilür.
O yüzden diyorum
Endekis yükselebilir ama senin hisse yükselmeyebilür deye
Ben kýzmayým da kim kýzsýn
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Þu hisseyi al bu hisse x12 yapýcak falan filan fistan küllüm yalan
Ben kandýrýldým siz kanmayýn.
Herif endekis mühendisi
Ýstediði ücbeþ hisseyi fýþkýrttýrýr senin hisseler gitmez melül melül bakarsýn
Ben kimseye kýzmýyorum kendime kýzýyorum, lan salak madem endekisin burdan yükseleceðini düþünüyorsun hisse yerine endekis alsaydým daha mantýklý bir iþ ve kar yapmýþ olucaktým.
Tecrübe kazandým artýk üüüle yapýyorum
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri