Originally Posted by
tovbekar
şirketin arazileri arsaları diğer yatırımlarını bir tarafa bırakın;
MERAM ve CENALdeki % 50 ortaklığı su içinde 1 milyar dolar eder? etmiyor ayrı bir olay ama alamayız ayrı bir olay. Bir ara birileri yazmıştı PARSAN hissesi ile ilgili : hisselerin toplam değerine kapısını vermez diyorlardı... Eğer birkaç Nasrullah ayan tipi olsa, ya da bol paralı spekülatörlerimiz olsa o zaman hem bankalarda hem holdinglerde gerçek değerler oluşacaktır...
Sayın Tovbekar yazımı lütfen yanlış anlamayın.Değil nasrullah ayan 3 nasrullah ayan bulsanız 1 mlr dolar değil 3 ünde de 1 er mlr dolar olsa o halka açıklıkla hiç bir şey yapamaz.Mevcut SPk kanunu varken patronun canı istemedikçe hiç kimse bir şey yapamaz. Bilmiyorum GK falan katılıp patronla sohbet imkanınız oldu mu. Size tavsiyem bu ülkede oturup 3-5 dakika konuşmadığınız patronun şirketiyle ilgili böyle finansallar üzerinden analiz yapmayın. Hemde paranın bu kadar değerli olduğu ve patronların para sahiplerinin peşinde koştuğu bu düzende kimse uğraşmaz böyle şeylerle.
22 liraya pARSN aldığımda 24 liraya da SASA aldım.Aynen PARSN şöyle sağlam böyle sağlam diye onu tuttum SASA da 27-28 lerde zarar bir bilanço geldi çok iyi temel analist bir arkadaşım var ya dedi PARSN varken SASA ile ne işin var.27 liradan mı ne satıp onu da PARSN yaptım.USD bazında % 100 ü zor kazandım.Aldığım en sağlam hisse idi güya en az onda kazandım zamanımı en çok o aldı kafamı en çok o kurcaladı. Satma ve arkama bile bakmama sebebimde Tevfik Yamantürk.
ALARK gibi hisselerin değeri genel piyasada bir ralli olursa ortaya çıkar.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri