Originally Posted by *Bozkurt Herife bu sefer kötü yakalandýk, 11750 den 2.cetonumu atýcam, yabcak biþii yok Az yavaþ al be heyvan, þort neyim olan vardýr Þaka maka gün bitti ama hem eðleniyoruz hem de paralarý katlýyoruz 11750 den açtýðým þortu 11655 den kapattým Elde 1 dene þort kaldý
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by *Bozkurt Þaka maka gün bitti ama hem eðleniyoruz hem de paralarý katlýyoruz 11750 den açtýðým þortu 11655 den kapattým Elde 1 dene þort kaldý Oðlum züðürtum diyorum 10 bin at hesaba. Benim hesap zero olunca sevmiyorum
Originally Posted by Ayasofya 2005 Oðlum züðürtum diyorum 10 bin at hesaba. Benim hesap zero olunca sevmiyorum Olm biz yolunmuþ tavuk gibiyik, bahriyeli abi ateþlesin
Originally Posted by *Bozkurt Olm biz yolunmuþ tavuk gibiyik, bahriyeli abi ateþlesin bunu gördükten sonra, senden bi hayýr gelmezya yinede sorayým Originally Posted by *Bozkurt Puahahahhahsssk Soru zor olmasýn dayucuðum. Biliyorsun senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayu BINHO diye bir hisse var... adý bile 1000 diye baþlýyor bu ''1000 tale olacak '' demek mi oluyoru ? biniyimmi
Originally Posted by çýtak bunu gördükten sonra, pek benim hayrýma birþey çýkmazya yinede sorayým dayu BINHO diye bir hisse var... adý bile 1000 diye baþlýyor þimdi 9,83 tale bu ''1000 tale olacak '' demek mi oluyoru ? biniyimmi Binho minho bilmem Ben vobda kazandýklarýmý pekkoya veriyom Herif haraca baðladý boyuna para istiyi
Originally Posted by *Bozkurt Binho minho bilmem Ben vobda kazandýklarýmý pekkoya veriyom Herif haraca baðladý boyuna para istiyi dayý sen yozgatlýydýn deðil mi ?
Originally Posted by çýtak dayý sen yozgatlýydýn deðil mi ? Çorumlu adamýn hasi oradan çýkýyor dedi reisim hünkârým
Originally Posted by *Bozkurt Dün kapattýðým þortu 11650 den tekrar açtým, maksat yeþillik olsun Bu þortu da 11630 dan kapattým. Þort iþi sýkýntýlý, herif gram gevþetmiyo Geceye flat
Forum Rules
Yer Ýmleri