Su testisi kýrýldýktan sonra yol gösteren çok olurmuþ.
Bu güne kadar bir kere bile sesi çýkmayan bakýyorum mikrofonu eline almýþ car car millete akýl veriyor.
Onu alýn, bunu alýn, þunu almayýn.
Birde aklý sýra bazý þeylerle baþak geçiyor.
Su testisi kýrýldýktan sonra yol gösteren çok olurmuþ.
Bu güne kadar bir kere bile sesi çýkmayan bakýyorum mikrofonu eline almýþ car car millete akýl veriyor.
Onu alýn, bunu alýn, þunu almayýn.
Birde aklý sýra bazý þeylerle baþak geçiyor.
Amdinin amacý belli oldu biz yatýrýmcýlarýný hasta edip Akfis portfoyundeki Sehir hastanelerine sevk ederek cifte vurgun yapmak
Takip ettiðim biri var uzakduru diyor fiyat veriyor aþaðýlarda ama yazmýyorum alým yapmayýn yeni çok bekletir
Borsa para kazandýrmaz en iyi yatýrým arsa altýn valla borsadan uazk durmak lazým38 den kaðýt 25 e gelmiþ yorumcular daha geliraþaðý diyor, patron karektersiz
Þirketimiz paylarýnýn halka arzýna iliþkin izahnamede (Ýzahname) Þirketimizin devam eden taahhüt iþleri içerisinde belirtilen Hatay'ýn Payas, Altýnözü ve Erzin ilçelerinde yer alan, her biri 50 yataklý 3 ayrý hastane yapýsýndan oluþan, Ýzahname tarihi itibarýyla fiziksel ilerleme oraný %99 seviyesinde olan toplam 150 yataklý Hatay Acil Durum Hastaneleri'nin yapýmý tamamlanarak T.C. Saðlýk Bakanlýðý'na teslim edilmiþtir.
Anýlan hususta Þirketimize ulaþan yatýrýmcý bilgi taleplerini karþýlayacak içeriðe sahip detaylý bilgilerin yer aldýðý Þirketimiz Basýn Bülteni'ne https://akfeninsaat.com.tr/basin-oda...in-bultenleri/ linkinden ulaþýlmasý mümkündür.
Kamuoyuna ve yatýrýmcýlarýmýza saygýyla duyurulur.
Sen ( savcýlýða þikayet dilekçesi veren ) bizi güldürdün yaradan da seni güldürsün.
Ya bu nedir hisse on gündür düþüyor diye savcýlýða dilekçe vermiþ..
Arkadaþ adam sayfalarca izahname yayýnlýyor orada yanlýþ yanýltýcý bilgi yoksa savcýlýk ne yapsýn?
Savcýlýðýn tek yapabileceði takipsizlik vermek.
ulen alýþtýnýz sizde tavan tavanlara kimse size alýrken garanti vermiyor
5 tavaný beðenmeyen nankörler vardý
insanoðlu nankör dayý![]()
Yer Ýmleri