-
4 yıl önce 40 da 1 ine aldığın hisseyi nasıl güvenle alıp nasıl rahat uyuyabiliyorsun..bunu başarmak için beynin olmaması gerek..
o şirket 40 kat yükselecek ne yaptı..hadi o yaptı ulen hepsi mi 40 kat değerlendi..
tarihte bu soygunun örneği yok..borsanın içine zıçtılar dengeyi bozdular..bu haliyle kalsın en az 2-3 yıl borsa 1 cm çıkmamalı..
yatırımcı da bulamayacak zaten bu soygunda..
-

Originally Posted by
KARADUMAN
dayı 40 kat yükselirsen belirsizliği fiyatlarsın tabi..10 kat yükselseydin belirsizliği fiyatlamazdın..
pahalıyız hemde çok pahalı..bazı ağır kağıtlar 4 kat pahalı..böyle borsa olur mu yahu..dünyanın hibiryerinde böyle soygun yok..vallahi yok billahi yok
pahalı olduğumuzu bende yazdım önemli olan makul seviyeler uçuk rakamlar değil
-

Originally Posted by
sindoma53
sabah pıst 100 24 aralık dolar bazlı gap bölgesi 2.74 den geçtiğini belirttim , bu bölgeden tepki vermeye çalışıyor piyasa başaramazlarsa 2.71 bölgesini takip edicez , bu yüzden endeksle beraber bak tahtana
Evde misafir var cepte o dediğin grafikler yok kısıtlı verileri aldım ondan
-
bitcoinde 90410 'da bariz destek var
ordan teper nasıl olsa diye yurtdışını biraz toparladılar
tabi bu bizi bağlamaz, kendi borsanın grafiğine göre oynayacaktın
-
ne zaman açtınız ne zaman o kadar mesajı yazdınız
hayırlı olsun
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
ne zaman açtınız ne zaman o kadar mesajı yazdınız
hayırlı olsun
emlak açtı besmele ile millet yazdıkça yazıyor .
-
40 kat yukardaki hisselerin bazıları endexte ağırlığı olan hisseler..bu durum çok büyük sıkıntı olacak yakın zamanda..
grafik analizi yaparken bunu da analize katacaksın..cm hesabı ile gidersen tokatı basarlar kulağının dibine
-

Aralıkta 44000 lerde dow yorumlamıştım 42000 hedefli kanal hareketini şuanda o bölgedeyiz.
yeni formasyonumuz bu grafın içinde bantlar yazılı formasyon çalışmaya başlarsa.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri