-

Originally Posted by
mert45
Palişkoomla aşkımı en iyi bilen Çıtak dayudur ...
Çıtak dayuuu ben şimdi aleme akar ...vilop sana emanet ..geldiğimde kıpkırmızı olsun
Şimdi 11203
https://www.youtube.com/watch?v=58xM...ab_channel=Ng3
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 56 kişi okumaktadır. (3 üye ve 53 ziyaretçi)
mert45, el turco+, emregunes
İMKANI YOK
yarın amarika tüfesi var...
o saate kadar bizim şortları ipkini yapıp, ibreti alem üçün taksim meydanına asar
-

Originally Posted by
çıtak
İMKANI YOK
yarın amarika tüfesi var... o saate kadar bizim şortları ipkini yapıp, ibreti alem üçün taksim meydanına asar

Yaptığın alıntıda sen yoksun ki ..niye yazıyon
Hayat hoş gerisi boş
-
-

Originally Posted by
*Bozkurt
23 ü geçince benim radara girdi aslında tam yakalıycaktım ucundan vazcaydım sonra didim olm napiyon senin aşkın varken başkasına bakmak olur mu didim, beninki yine herzamanki gibi bugün de kırmızı kapattı, kırmızıyı çok seviyor kerata, hayattan soğuttu borsadan tiksindirdi zalımın kaadı

Dayucum ben de işçi abinin eşeği aldım. İnat ediyor bende bunu sucuk yapmaya karar verdim seversin değil mi merkep sucuğunu
-

Originally Posted by
çıtak
İMKANI YOK
yarın amarika tüfesi var...
o saate kadar bizim şortları ipkini yapıp, ibreti alem üçün taksim meydanına asar

Arkadan bir barnak olansa senin kutu geniş ip gözükmez. Taksim'de sıraya geçerler
-
Daily Islamist
@dailyislamist
Gazeteci: "Kıyamet kopacak derken neyi kastediyorsunuz?"
Trump: "Cumartesi günü öğlen 12'de göreceksiniz, Hamas da görecek, onlar hasta insanlar."
.................................................. .................................................. ........
Yunus Paksoy:
SON DAKİKA — NETANYAHU
EĞER HAMAS, CUMARTESİ ÖĞLENE KADAR REHİNELERİMİZİ SERBEST BIRAKMAZSA ATEŞKES SONA ERECEK
İSRAİL ORDUSU GAZZE’DE YOĞUN ÇATIŞMALARA GERİ DÖNECEK.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Dayucum ben de işçi abinin eşeği aldım. İnat ediyor bende bunu sucuk yapmaya karar verdim seversin değil mi merkep sucuğunu
Hangisi başkan
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
-

Originally Posted by
işçi74
Hangisi başkan
Konya'nın gazını dağıtan
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-