-
Tavan hayırlı olsun, son 30-40 gündür AKBANK topiğinde yazmak büyük bir şeref di, onur duyduk, mahcup etmedi.
-
teşekkürler sn KIZILDAG

Originally Posted by
KIZILDAG
Tavan hayırlı olsun, son 30-40 gündür AKBANK topiğinde yazmak büyük bir şeref di, onur duyduk, mahcup etmedi.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
KIZILDAG
şerefli dediğine göre veda vakti gelmiş bu topikte seninle ? Açıkcası bende az önce tüm bankalarımı verdim. Akbank,Halkbank ve TSKB.
Aslında yolun başında da olabilirler . Ama buna da şükür demek lazım. Azcık kafa dinleyeceğim
-

Originally Posted by
taysan
şerefli dediğine göre veda vakti gelmiş bu topikte seninle ? Açıkcası bende az önce tüm bankalarımı verdim. Akbank,Halkbank ve TSKB.
Aslında yolun başında da olabilirler . Ama buna da şükür demek lazım. Azcık kafa dinleyeceğim

hızlı geçiş yapıyorum, biraz ondan oldu, ama yazılanların çizilenlerin sonuç vermesi çok öenmli. bazı sosyal medyalarda gördük, milyonlarca lira ceza alanları gördük, yazmak çizmek artık zorlaştı. şimdilik ucuzları takip etmek gerekir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri