-
Normalde 25 Mart'ta stopajli ppf'lerimi bozup hisse senedi fonu alacaktım, baktım bugün tabana gidiyor stopajli ppf'lerimi bozup fonları aldım bugün kapanış değerlerinden.
TL'ye güveni oluşturmak zordur, güveni bozmak ise 1 gün sürmedi. Döviz tarafında o ilk kurşun atıldı, pandoranin kutusu açıldı bir nevi.
Bugün dik durmaya çalışan senetlerde takas bakmak lazım. Belli ki birileri toplamış ve satıcısı yok o senetlerin.
-
Vay arkadaş memlekete bak yahu. İçimden bir ses bunlar daha iyi günlerimiz diyor. Du bakalım.
-

Originally Posted by
ALPER
Vay arkadaş memlekete bak yahu. İçimden bir ses bunlar daha iyi günlerimiz diyor. Du bakalım.
Ne yazık ki çok iyi günlerde bunlar. Seçime kadar bunlar daha da azıtır.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Bu kafayla seçime girerlerse kazanma ihtimalleri var mı abi?
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Fırsattan istifade o da vursa CHP yi dağıtır kimse kalmaz ama o vurmadı. Neyse ilk seçimde CHP %50 alır akp MHP de barajın az üstünde kalır.
Çok zor hocam, artık seçime kadar, ne yaptı yaptı,son bir yıldır hep badem topluyorum.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
-

Originally Posted by
MiniYatirimci
Normalde 25 Mart'ta stopajli ppf'lerimi bozup hisse senedi fonu alacaktım, baktım bugün tabana gidiyor stopajli ppf'lerimi bozup fonları aldım bugün kapanış değerlerinden.
TL'ye güveni oluşturmak zordur, güveni bozmak ise 1 gün sürmedi. Döviz tarafında o ilk kurşun atıldı, pandoranin kutusu açıldı bir nevi.
Bugün dik durmaya çalışan senetlerde takas bakmak lazım. Belli ki birileri toplamış ve satıcısı yok o senetlerin.
Merhaba
Hangi fonları aldınız acaba? Bol kazançlar
-

Originally Posted by
mert45
kimisi long yapmış ..kapanış belli değil ..kimisi de tersi şort yaptım diyor ..işlem nerde ..hooo hha hhii
Ooolum hepinizi o kadar net biliyorum ki ..

Şu topicte bir tek ben zarar ediyorum sanırım
en son ben shortlardan zarar yazarken benden çok daha kötü maliyetli biri vardı ama kapanışı yazmadı tabi
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Arif'i bile almışlar, iki tokatla ğ önder, niye alıyon,şimdi aklıma geldi zaferle zıtlaşmıştı, ondan sanırım
Tüneldemi bir yerde agız dalaşı yapmışlsrdı
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri