-

Originally Posted by
*Bozkurt
1.çinko
2.çinko
Derkene tombalayı çektik sayende
Mertabi cılkını çıkardın yahu artık yeter, yarın akşam kapanışta gel birazda alemin löngörlerini tebrik et olur mu

Olurrrr 

https://www.youtube.com/watch?v=v5uF...annel=OKafalan
Hayat hoş gerisi boş
-
Spk bugünkü işlemler için de araştırma soruşturma!!! yapacağım diye haber gönderdi mi?
Bugün daha çok öptüler.
-
dolara müdahale olmasaydı kısa süre önce borsa yangın yeri olacaktı..belki %5-10 seriler..
bunun geçmişte benzerlerini yaşadık..bunun üstü örtülmeye çalışılıyor..
inatlaşma ya da zorlama tam da burda..çoban inatla o akıbeti istemiyorum diyor..
ama bu piyasa..sadaece senin istemenle olmuyor..bunu sana öğretecekler..
-
abartmıyorum..yıl 2008 ve günlerden aynı olaydı dolar %5-10 yukardaydı..borsa %5-10 aşağıda..
halbuki bu durum sağlıklıydı..heleki şuan daha sağlıklıydı..niye..o zamanlar yabancı oranı %60 üstündeydi şuan %20 küsürlerde..
niye zorluyorsun..niye yerliyi şişmiş borsaya gütmeye çalışıyorsun..
-
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
-

Originally Posted by
KARADUMAN
abartmıyorum..yıl 2008 ve günlerden aynı olaydı dolar %5-10 yukardaydı..borsa %5-10 aşağıda..
halbuki bu durum sağlıklıydı..heleki şuan daha sağlıklıydı..niye..o zamanlar yabancı oranı %60 üstündeydi şuan %20 küsürlerde..
niye zorluyorsun..niye yerliyi şişmiş borsaya gütmeye çalışıyorsun..
https://m.youtube.com/watch?v=Iqm-u_o-f3A
-

Originally Posted by
pisyedili01
musul ve kerkükte bile gece eksiler görülmüş geçmiş olsun
-
-6 ları gördük..bazıları saman balyaları vs..sabaha kadar yaktılar ..
durumlar birkaç haftaya belli olur, şuan yapraklar yanık..soyulmalar dökülmeler vs.olucak..soğukların ardından ilaçlama gübreleme
ile takviye yaparsak bakalım..yaşlı ağaçlarda sıkıntı olmaz ama 4-5 yaşa kadar kurutabilir bu donlar..en zayıf da limonlar, onlar çabuk zarar görür..bu geceyide atlatırsak inş..

Originally Posted by
pisyedili01
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri