Alsancak limanı satılıyormuş. Rakamı çok merak ediyorum açıkçası
Eggub patronu benim limanım daha değerli demişti göreceğiz rakamı
Liman, marina veya yolcu gemisi limanı olacakmış
https://www.haberdenizde.com/limanla...rt-turk-talip/
Alsancak limanı satılıyormuş. Rakamı çok merak ediyorum açıkçası
Eggub patronu benim limanım daha değerli demişti göreceğiz rakamı
Liman, marina veya yolcu gemisi limanı olacakmış
https://www.haberdenizde.com/limanla...rt-turk-talip/
BYD Manisa gelecek mi bilinmez ama limanın dibine Alman devi gelmiş bile. 750 çalışanı ve 1 milyar Euro ciro ile hemde.
Türkiye de ciromuz 1 milyar Euro ya ulaşıyor. Ülkemiz Nordex Group liginde Almanyadan sonra ikinci sırada yer alıyor.
Nordex Group un Türkiye den tedarikte önemli noktada olduğunu vurguladı:
- Nordex Groupun Türkiyedeki tedarik zincirinde istihdam 10 bin kişiye ulaşıyor.
Türkiyedeki üretimlerinde yerlilik oranını merak ettik, aktardı:
- Yerlilik oranımız yüzde 55 dolayında seyrediyor. Yerlilikte ulaşılan bu düzey bizim için çok değerli. Zamanla bu oranın daha da artması söz konusu olabilir.
Nordex Groupun Türkiyedeki iştiraki Nordex Enerji A.Ş.nin 2009 yılında kurulduğunu anımsattı:
- İstanbul ofisimizin yanı sıra İzmirde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Servis Teknik Eğitim Merkezimiz Nordex Academ İzmir ofisimiz bünyesinde faaliyet gösteriyor.
Ender Özatay, Aliağadaki kanat fabrikasının 80 bin metrekarelik alana kurulduğunu bildirdi:
- Fabrikamız 170 set kanat üretim kapasitesine sahip olacak. 750 kişilik yeni istihdam yaratacak.
Ardından ekledi:
- İnşaatı tamamlanmak üzere olan kanat fabrikamızın Nisan 2026da devreye girmesiyle kapasitemizin artmasının yanı sıra kalite ve teknoloji alanında da güçleneceğiz.
Bilgim yok hiç o konuda. Geldik ama bize hoş geldin dedi birileri. Biz aldıkça verdiler. BYD iptal haberleri dolaşıyor, yavv iptal olsa ne olur olmasa ne olur. Eggub liman işleri zaten kapalı gişe. Ta Manisa da açılacak fabrikaya mı bağlı koca TCE EGE LIMAN
Sikinoski işler vesselam
Yer İmleri