He Çýtak he aynen bu kafaynan devam ha bir gün olurda aydýnlanmayý yaþarsan ne kadar boþ iþlerle uðraþtýðýný da benim kýymetimi de o zaman annarsýn.........Gerisi teferruat.
Türkçesi dýþ borç mýþ borç yok. 9300 endekste de ayný muhabbetleri ýsrarla yapýyordunuz 14000 endeks te de ileride xxxxx endekste de size zerre faydasý olmayacak bunlarla uðraþmaya devam edin.
Bizim yaptýðýmýz iþ boþ konuþma iþi deðil sonuç alma iþidir. Bunlara çok meraklý olsam gider siyasetçi olurdum. Bana göre deðil.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
ben bunlarý 25 senedir yazýyorum.
sizin peygamberiniz ''haksýzlýða karþý susan dilsiz þeytandýr'' der ya ;
susmayý bizim yüreðimiz kaldýrmýyor
deniyoruz ama olmuyor...
serefsizliði kaldýrmýyor bu beden
biz 9300 endekste, ekonomi batýk hedef 5000 demiyorduk.
ekonomi ile borsanýn ayrý þeyler olduðunu biliyor ve anlatýyoruz.
(hepiniz þahitsiniz ) 2-3 aydýr kim endeks düþer dediyse hemen peþinde ''DÜÞMEZ '' demiþizdir.
birde : ''varlýklarýmýz borcumuzun çok fazla üstünde '' diye kastetdiyseniz baþka
da
neden birisi ''akepe þunu yanlýþ yaptý '' deyince kýzýyorsunuz ?
https://www.borsaningundemi.com/habe...rliyor-1890986
Senin hakkýndan bu gelir ben yaþlý bir adamým gereksiz kendimi yoramam enerjimi tahtacýlarla ve patronlarla uðraþmaya harcayacaðým sen aynen bu kafayla devam.
Birine bir þeyi ancak anlayabileceði kadar anlatabilirsin.
Bugün bir ortamdayým vatandaþýn biri TLY fonda 50 bin lirasýný 100 bin lira yapmýþ anlatýyor.Ben de dedim ki ooo çok iyi kazanmýþsýn bir dahaki sefere evi arabayý bað bahçeyi satýp al onlar yoksa çevrenden borç al al onu da yapamýyorsan bankadan kredi çek al kazanýnca krediyi ödersin dedim.Yalnýz kazanýn doðurduðuna inanýyorsun tencere ölürse ben karýþmam. Sonra soruyormuþ o abi kimdi niye öyle dedi diye. Gördüðün gibi herkes kendi kaderini yaþar amma öyle amma böyle ben yaþlýyým bu saatten sonra boþ iþlerle uðraþacak zamanýmda enerjimde yok. Burasý borsa formu bence sen ve sen gibiler yanlýþ yerdesiniz.
Baþkalarý hadi neyse sana ben o kadar meram anlatýyorum ama maþallah çok istikrarlýsýn gram deðiþme yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri