Originally Posted by Maacit okurken koptum gülmekten fulledim depoyu benzinci zam yok dedi bugün yarın gelmez dedi yalnız gelirse okkalı gelir dedi Motorine 5,60 TL, benzine 2,10 TL ittiriyorlarmış.
Originally Posted by EGEDUK Benzinli ve mazotlu benim ama elektriklide zorunlu kozcuyum. [emoji23] https://www.karar.com/ekonomi-haberl...enzine-2033182 Hadi iyisiniz arzular şelale.
Originally Posted by EGEDUK Motorine 5,60 TL, benzine 2,10 TL ittiriyorlarmış. sadece yürüsem daha karlıyım ama haber değeri olması üçün, arabayı sırtıma alıp öyle yürüyecen
Fetö ile mücadele ediyoruz yanlız evlerine bakmıyoruz, belki evdedirler diye.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by EGEDUK Motorine 5,60 TL, benzine 2,10 TL ittiriyorlarmış. 7 tl ye kadar sokabilirlermiş parddon pompalayabilirlermiş
bir halt olacağı yok.
Bu ayda enflasyon nanay
Originally Posted by ayhan53 7 tl ye kadar sokabilirlermiş parddon pompalayabilirlermiş O değil de …. Yarın yine bir gülme gelecek. TÜİK TÜİK Ekonomistlerin şubat ayı için enflasyon beklentileri yüzde 2,30 ile yüzde 3,39 aralığında yer alıyormuş. 2,31 olsun bizim olsun.
Originally Posted by ayhan53 7 tl ye kadar sokabilirlermiş parddon pompalayabilirlermiş Azıcık daha gazlarlarsa, Antalya 70 gayme diyecek o zaman.
Forum Rules
Yer İmleri