Bizim Çocuklar Salı günü Kosova ile çok önemli maça çıkıyor.
Bu maç Romanya maçından daha zor olacak.
Başta Barış Alper YILMAZ, hakemle oynamayın, kırmızı kart almayın.
Eğer bu maçta kırmızı kart alan olursa, bu millet o topçunun futbol hayatını bitirir.
Demedi demeyin.
Herkese benden çay. Ortalıkta görünmeyen fosforusa yok
Bazı gomünist pis hainlerin dediği gibi yok döküyorlar, yok söküyorlar, yok 20 gaymeye alıp 200 gaymeye milleti sikiyorlar bunların hepsi yalan arkadaşlar.
EN HAKİKİ BİM DOMATESİ 99 GAYME
Yanlız gerçekten fiyat algım kaybolmuş, bu domates 2 EURO veya 2 DOLAR Türkiye şartlarında pahalı mı ucuz mu anlayamıyorum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Fiyat normal gibi , burda yerel marketlerde salkım domat 80 , kabaklar 40 , hıyar 60 , patlıcan 80 , çilek 80. Kurutmaliklar ve soslara devam ettiğimiz için almıyoruz hala sebze meyve ...
Sadece hıyar yemiyorum yahu. Domates, kapta biber ve acı biberi sostan şey ediyorum ... Yesillikler bahçeden , soğan alıyorum bazen marketten Allah var , arada da patatis ... Ispanaklarimin büyümesi hızlandı son yağmurlardan sonra ... Evi Kentsel dönüşüme giren bir tanıdıktan ağaç fidanları falan geldi , agmur öncesi tutturabildiysem 9 tane meyve ağacım , fındık çalilarim , frambuazlarim olacak inşallah. İnsanları iyice şey edip kedi köpek toprak takilacam daha da
Yer İmleri