Petrol kafayı tekrar kaldırırsa pompiş biraz daha okkalı olur günlük zam yapmak canlarını acıtmak istemiyor okkalı oktanlı tecavüz edecek gibn
Petrol kafayı tekrar kaldırırsa pompiş biraz daha okkalı olur günlük zam yapmak canlarını acıtmak istemiyor okkalı oktanlı tecavüz edecek gibn
Haberlrrde gördüm Kıbrıs halkını tebrik ediyorum. Tepki nasıl olut sendika nedir hükümete göstermiş
bir halt olacağı yok.
Boşalan koltuk sayısı belli seviyeye düşer ise anayasa geregi evet ara seçim yapılır tabiiki anayasa uygulanıyor olsaydı
ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'ın bahçesinde düzenlenen Paskalya töreninde basın mensuplarının İran gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.
Kendi tercihi olması halinde İran'ın petrolünü kontrol altına almayı hedefleyeceğini ifade eden Trump, "Bana kalsa İran'daki petrolü elimizde tutmak isterdim çünkü orada, alınmaya hazır. Ne yazık ki Amerikan halkı, bizim eve dönmemizi istiyor. Bana kalsa, petrolü alırdım, elimde tutardım ve bolca para kazanırdım" değerlendirmesinde bulundu.
ABD ile İran arasındaki olası anlaşma sürecinin olumlu ilerlediğini vurgulayan Trump, İran’ın Amerikalılara verdiği son yanıtların kayda değer nitelikte olduğunu belirterek, "Neler olacağını göreceğiz" ifadesini kullandı.
Trump:
Pilot kurtarma operasyonu na 155 uçak katıldı,
7 saat çatışma
Kayıp vermeden döndük.
Hiç bir Amerikalıyı geride bırakmayız.
Bir ülke bir gecede yok edilebilir.
O gece yarın gece olabilir.
Yer İmleri