-

Originally Posted by
Zülfü Aşkın
Biri ALTIN a bir şey mi dedi...Savaş mı cıktı.......
Altın diyorsanız Sn. Ayasofya burada... Bize bir şey demek düşmez o varken...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu
TÜRK'ÜM diyene...

-

Originally Posted by
sindoma53
Sokak Kedisi
@sokakkedisitv
·
1 sa
Kurultay davasının reddi sonrası Gürsel Tekin:
â��Ben hiç ilgilenmiyorum. Bizimle ilgili bir durum değil.
Burada görevime devam ediyorum.â�
utanmada yok
Hani mahalle yanarken k.hpe saçını tararmis ya....
O hesap....
-

Originally Posted by
Zülfü Aşkın
Biri ALTIN a bir şey mi dedi...Savaş mı cıktı.......
Buldum nedenini
https://x.com/surrealistnot/status/1981643681007292851
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
-

Originally Posted by
snob77
Bence herkesin temel yanılgısı olaya kısa vadeli bakması.
Farz edelim sizin dediğiniz gibi oldu.Her şey yapıldı.Seçime gidildi seçimde kazanıldı.E sonra ? İşler nasıl ne şekilde rayına konacak,buna ilişkin yorum yapabilecek birisi var mı.İşlerin mutlaka yoluna koyulması gerek.işlerin nasıl yoluna koyulabileceği noktasına kafa yorarsak neler olabileceğini kestirebiliriz.seçenek az olduğu için buda zor değil zaten.
ben kısa vade bakmam şuanki Türkiyedeki siyaset dar alanda satranç hamleleri ile oynanıyor hata yapma lüksün yok bu yüzden sizin savunduğunuz Anayasa anlaşmasını içinde uç maddeler varken bunu seçmene anlatamazsınız , bunu iktidarda bildiği için chp üzerinden atılan salvoları ona göre seçip atıyor buda benim düşüncem
-

Originally Posted by
snowdancer
Altın diyorsanız Sn. Ayasofya burada... Bize bir şey demek düşmez o varken...

Bozkurt bende ful altın S1 varken yok 55 e alırım diye ürküttü. Kendi tuttu oradan kaymaklı kadayıf yiyemedim onun yüzünden bundan sonra o gözüme pul gibi gözüküyor
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
İşçi abi de bunu dalarlar diyor. İmamoğlu bile unuttu çıkma ihtimalini. Seçimden sonra çıkar ancak. Mansuru almasınlar yeter. Onu da alırlar diyorum ben seçime kadar
Algı bedava salih abi, kafalarda boşlukları iyi doldurun,eksik olmasın yawww, ekmek arası mansurda ben gelirim, gelmesinler demiş...
-

Originally Posted by
işçi74
Algı bedava salih abi, kafalarda boşlukları iyi doldurun,eksik olmasın yawww, ekmek arası mansurda ben gelirim, gelmesinler demiş...
Abi eski akp li arkadaşın bile bunu seçime kadar salmazlar diyor. Ülkede önemli olan tek şey RTE gerisi ülke yansa möhim değil
-
Olm amma ağlak çıktın sende yaw
Dün tepeden sattın bugün de dipten aldın, daha ne istiyorsun benden 
İspitçi seni

Originally Posted by
*Bozkurt
Ayasofya bak ağlıyordun S1 i kaçırdım deye, ahanda düştü yine 68.50 ye
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz