-
Yaz mail adresini sana atayım sen ekle buraya
Foto ekleme linkini at ya da
Vicente bos işlerle işi olmaz
-
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
kubilayhan23
KiÄılı'dan sonra bir aÄır top daha bayraÄı çekti: 41 yıldır ben böyle bir ekonomik buhran görmedim
Ekonomik kriz giderek büyürken, sermayenin rahatsızlıÄı da artık saklanamayacak boyuta geldi. GeçtiÄimiz haftalarda Abdullah KiÄılı'nın tekstil ve hazır giyim için "devlet gözden çıkardı" sözlerinin ardından, ekonominin bir diÄer kilit ismi olan KipaÅ Holding Yönetim Kurulu BaÅkanı Mehmet Hanefi Ãksüz, "41 yıldır ben böyle bir ekonomik buhran görmedim" dedi.
https://halktv.com.tr/ekonomi/kigili...le-bir-984741h
AK Partiden KipaÅ Patronuna Ãok Sert Buhran Tepkisi: Servetini Bizimle Kazanıp Bunu Söyleme Lüksü Yok!
https://tersaci.com/ak-partiden-kipa...eme-luksu-yok/
Birisi söylesin vahit e… istihdamı yüksek sektörler önemlidir toplumla oluşan serveti paylaşmazsan sıkıntıda herkes altında kalır.. katma değer çok önemli ama işsize bunu anlatamazsın tırtınyo
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
D83
Yaz mail adresini sana atayım sen ekle buraya
Foto ekleme linkini at ya da
Vicente bos işlerle işi olmaz
buraya yapıştır 1-2 ay önceki maliyetinle bugunde satış yapmışın tarihi ile fotoyu koy tebrik edelim topikçe .
bunda ne var buyur art niyet arama senin yazdıklarına göre tebrik edicem dedim kazanabilirsin sıkıntı yok ,
-

Originally Posted by
sindoma53
buraya yapıştır 1-2 ay önceki maliyetinle bugunde satış yapmışın tarihi ile fotoyu koy tebrik edelim topikçe .
bunda ne var buyur art niyet arama senin yazdıklarına göre tebrik edicem dedim kazanabilirsin sıkıntı yok ,
Adam kar etmiş zarar etmiş bize ne? Boşver bence.
-

Originally Posted by
Calibra
1 party tasa deniyorum burdan
yüzde 1.5 civarı verdim..
Pek kıvrak bir hali yok gibin.
-

Originally Posted by
AmigoOrhan
Adam kar etmiş zarar etmiş bize ne? Boşver bence.
iş kar zarar değil bir tahta dolar bazlı %50 yapmış ben burada halkbank aldım diyen okumadım 2 aydır ama yükselince bende var sattım alırken yazmayan çıkınca neden yazar soru bu zaten topiğin geldiği durum ortada fazlada birşey yazmaya gerek yok .
-
Fotograf atma linkini atsanıza suraya
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri