sen benim ne anlattýðýmý iyi biliyorsun uzatmýyorum biz burada hisse ucuz pahalý onun konuþmadýk .
sana göre ucuzdur bana göre paðalýdýr bunun kararýný piyasa verir.
senin burada yazdýklarýnla yaptýklarýn çeliþiyor onu anlattým mal taþýrsýn taþýmazsan senin bileceðin iþ .
þimdi ben gelip X tahta için burada olumsuz þeyler yazsam sonra tahta uzasa %50 pirim yapsa buraya gelip güzel kazandým desem ne yazarsýn![]()
Papa geldikten sona yaðmýr yadý bereked oldu deyola.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Brsan longdum maliyet 461.25
510 olmuþ
Kasým sonu gibi almýþtým bu pozu
Ýyi kardayim
Ýnanmayan var mý![]()
Ülkedeki ve borsadaki olumsuz durum sayfalar yetmez ulkede pkk bayrakli uzun namlulu polisler cirit atiyor
Ben olumsuz durumdan bahsederken her daim hisselerin çok aþýrý ucuz olduðunu
Hükumetin suni baskýsý ile geri kaldýðýný söylüyorum
Halkb 11 usd den düþmüþ 0.3 usd ye
Buna short acayim veya almayým
Ben shortu büyük short liderimiz sinyal verince acýyorum
Þu an sakin devam
Troller sinyal çakacak zaten
Abi dünya %1-5 faiz ile borçlanýp iþ yaparken sende sabit kur %40 faiz var nasýl bilançolar coþacak benim emekli maaþý asgari ücretten az yüksek. Aidat ýsýnma dersane faturalar ekmek Pazar derken bitiyor bu arada ev kira deðil. Benim evli kýzým karý koca çalýþýyor iyi de maaþ alýyorlar iki sene de ortada borç var düðün borcu deðil ha. Bir maaþ kiraya gidiyor. ikisi de sigara içiyor.
Velhasýl özetle içerde ücretli maaþlý kesimin geliri artmadan sabit kur ve hukuksuz bir ülkeden mezar taþý yakýndýr.
Buradaki sýkýntý bakma BÝST e 12 senedir devam ediyor. BÝST ile ekonomi baþka iþler. Birþeyler olur deðiþir durumlar yine düzelir. Batamayacak kadar büyük , süper güç olamayacak kadar küçük bir ülkeyiz. Dalga gelir gider. Çok iyi olabilirdik ama yamyamlar yönetiyor bizi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri