-

Originally Posted by
tovbekar
aman deyim kompresör falan demeyin . iki genç iç organlarından telef oldular. şakası bile kötü de onları nasıl yakalayacaksınız

Tamam işte biz de bu kağıdı endekse sokan grubu telef etmeye oynayacağız. Hem ben altlarına kase koyacağım, kamasutra heykeli gibi motifler yaptıracağım video çekerken. Alem izlesin ders çıkarsın.
-

Originally Posted by
AmigoOrhan
Tamam işte biz de bu kağıdı endekse sokan grubu telef etmeye oynayacağız. Hem ben altlarına kase koyacağım, kamasutra heykeli gibi motifler yaptıracağım video çekerken. Alem izlesin ders çıkarsın.
Ben toplumun algılarından korkmaya başladım... gitgide daha karmaşık hale geliyor. kase yetmez daha büyük şeyler koymalı desem de kendim de giriyorum işin içine
-
Dstkf nin şirket kartına bak
Destek holding yüzde 75
Tera birinci serbest fon yüzde 5.63
Tera para piyasası fonu yüzde 5.40
Diğer yüzde 13.97
Tera iktidarın/devletin operasyonu değilse bende adam değilim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Bu tera nın at koşturduğu kaç kağıt endesin içinde bunu bulabiliyor muyuz? Ağırlıklarını da bulsak zaten herşey ortada görünür
-

Originally Posted by
indregandi

Mesajlar 5535, 5536, 5798, 5803, 5824, 5836, 5843, 5845, 5857
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...

-

Originally Posted by
tovbekar
Ben toplumun algılarından korkmaya başladım... gitgide daha karmaşık hale geliyor. kase yetmez daha büyük şeyler koymalı desem de kendim de giriyorum işin içine

Aman kardeşim sen kendini yakma ben yaparım bu işi. Hobi olarak, kamu hizmeti olarak gönüllü yapıyorum. KOMSAD kompresör komitesi başkanlığına da adaylığımı koyuyorum ilk seçimlerde. Hodri meydan.
-

Originally Posted by
mandradasutvar
Dstkf nin şirket kartına bak

Destek holding yüzde 75
Tera birinci serbest fon yüzde 5.63
Tera para piyasası fonu yüzde 5.40
Diğer yüzde 13.97
Tera iktidarın/devletin operasyonu değilse bende adam değilim
Ben de aynı fikirdeyim. Adamlar zaten neyin ne olduğunu, yapılan operasyonu şirket kartında az çok belli etmişler.
-
fakir bistin fukara yatırımcıları sefilleşmeye devam ediyoru 
enflasyonu tuyik -850 gösterirse kafadan zenginleşiriz bence.
neeeeeeeeeeeeee ????
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hlüğüğooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
eheheh

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri