destek yatýrým kimin
Web'de arama yapýlýyor
0 sonuç
Destek Yatýrým Kimin?Destek Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ., Borsa Ýstanbul'da iþlem gören hisse senedi aracýlýk hizmetleri, yatýrým danýþmanlýðý ve portföy yönetimi gibi faaliyetlerde bulunan bir aracý kurumdur. Þirketin sahiplik yapýsý, Destek Holding grubuna baðlýdýr ve ana hissedar Destek Yatýrým Bankasý A.Þ.'dir. Detaylar aþaðýda (4 Aralýk 2025 verilerine göre):Ortaklýk YapýsýAna Hissedar: Destek Yatýrým Bankasý A.Þ. (%100 sahiplik) – Þirketin tamamý bu bankaya aittir. Bu yapý, grubun entegre finansal hizmetlerini güçlendirir.
Destek Yatýrým Bankasý'nýn SahipleriBanka, 2021'de kurulmuþ bir kalkýnma ve yatýrým bankasý olup, sermayesi 600 milyon TL'ye ulaþmýþtýr. Ana hissedarlar ve yönetim:Hissedar / Yetkili
Pay Oraný / Rolü
Açýklama
Destek Holding A.Þ.
%99,9999996 (yaklaþýk %100)
Grubun ana þirketi; finans, faktoring ve yatýrým alanýnda faaliyet gösterir.
Altunç Kumova
Yönetim Kurulu Baþkaný, Kontrol Edici Ortak
Destek Holding'in hakim ortaðý ve kurucusu. 1965 doðumlu, finans sektöründe 30+ yýl deneyim (Pamukbank, Oyakbank).
Özgür Akayoðlu
Yönetim Kurulu Üyesi & Genel Müdür
2007-2021 arasý Destek Faktoring GM'si; bankanýn operasyonel lideri.
Kerim Tosun
Yönetim Kurulu Üyesi & GM Yardýmcýsý
Finansal yönetimden sorumlu; 2014'ten beri grupta.
Azize Binnur Tosun
Kurucu Ortak
Kerim Tosun'un eþi; kuruluþ sermayesinde rol aldý.
Özgür Ýlke Yerlikaya
Genel Müdür & Yönetim Kurulu Üyesi
2025 itibarýyla Destek Yatýrým Menkul'de GM; Ýþ Yatýrým kökenli.
Ek Bilgiler:Grup Baðlantýsý: Destek Yatýrým, Destek Holding'in bir parçasýdýr. Holding, Altunç Kumova tarafýndan yönetilir ve DSTKF (Destek Faktoring) gibi BIST þirketlerini kapsar.
Tarihçe: 2021'de BDDK onayýyla banka kuruldu, 2022'de faaliyetlere baþlandý. Aracý kurum (Destek Yatýrým Menkul), bankanýn iþtiraki olarak SPK lisanslýdýr.
Güncel Durum: Bankanýn toplam varlýklarý Eylül 2025 itibarýyla 33,8 milyar TL'ye ulaþtý; özkaynak 3,7 milyar TL. Grup, döviz iþlemleri ve repo gibi ürünlerde rekabetçi oranlar sunar.
Bu yapý, grubun finansal gücünü yansýtýr. Daha detaylý finansallar veya rapor için KAP'ý takip edin. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
10 web sayfasý
olaya sadece tera olarak bakmayýn[/QUOTE]

[/QUOTE]

Yer Ýmleri