Originally Posted by *Bozkurt Elektrik ve doğalgaz da devlet desteğini kaldırırsa asgari ücret ile geçinen vadandaş aç kalır dayucuğum mimkini yok geçinemez. Belirli metreküp üstü için geçerli yani asgari ücret ile ilgisi yok. Ama merkezi sistem ile ısınan yerde oturuyorsa o zaman maaşı öder.
Belediye başkanını ya yolsuzluk diye ya da sekiz dokız diye içeri alıyorlar. Bozkurt reisi de sekiz dokız dan mi aldılar ortalıkta yok.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Belediye başkanını ya yolsuzluk diye ya da sekiz dokız diye içeri alıyorlar. Bozkurt reisi de sekiz dokız dan mi aldılar ortalıkta yok. Bursada mı oturuyordu ?
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Bursada mı oturuyordu ? Gelince sorarsın. Çorumlu ama. Bizim orada adamın çıkmadığı memleket derler
Originally Posted by Ayasofya 2005 Gelince sorarsın. Çorumlu ama. Bizim orada adamın çıkmadığı memleket derler Hep uydurma sözler, genelleme yapılması yanlış cümleler. Adam çıkmazmış mış kim neresinden uydurmuş bilmemde bizim burda da Afyon un kaymağı konya nın akıllısı çok diyorlar
13 mayıs 14566 bist Hamdım Piştim Yandım
Testi Kebabı olsa da yesek.
Originally Posted by secbul Testi Kebabı olsa da yesek. Tokat kebabı olsa da yedirsek. Şrrrrrrakkkkkkkkk...
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Originally Posted by Borsacı Beyefendi Tokat kebabı olsa da yedirsek. Şrrrrrrakkkkkkkkk... Tokat mokat ben Testi kababı istedim
Forum Rules
Yer İmleri