-
WSJ'nin haberine göre yeniden bir ABD-İran çatışması olasılığı, bazı Körfez ülkelerinde endişe yarattı. Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, ABD’nin hava sahalarını veya topraklarını İran’a saldırıda kullanmasına izin vermeyeceklerini açıkladı.
ABD askeri yetkilileri Tahran'ın yaklaşık 2 bin balistik füzeye sahip olduğunu ve füze sistemlerini kayda değer bir hızla genişlettiğini öne sürdü.
Trump’ın ordunun hazırlamasını istediği türden belirleyici bir operasyon, İran’dan misliyle yanıt alınmasını muhtemel kılıyor.
Bölgede konuşlanmış ABD donanması ve üsleri için olası ABD operasyonu can mal para kaybı demek,, hesabını yapıyor Trump çakalı
tehditlerle kolpayla yara almadan İranı dize getirme çalışmalarını izliyoruz ..zevahiri kurtarma adına saldırı son çare
içerde ekonomik sebeplerle ayaklanan İran halkı olası abd saldırısında içerdeki çatışmaları biryana bırakıp Persianların genetik kodları gereği tehtide karşı konsolide olabilirlerin hesabıda var tabiiki ..
-
Ayşe teyzeyi duman ettiler ..kardan ons bazında yaklaşık 1000 dolar zarar
Benim oğlanları fed akşamı ben satarken ikna edemedim satmağa ,, oldukça yüklü kardan zarar yazdılar
şimdi , baba sen haklıymışsın
-
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak veriler öncesinde ekonomistlerin ortak görüşü, Ocak ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) aylık bazda %4,21 artacağı yönünde. Ankete katılan uzmanların tahminleri ise geniş bir bantta seyrediyor:
En düşük tahmin: %3,60
En yüksek tahmin: %4,96
-
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum herkese
Bizim mahalledeki kuyumcu dükanı açmamış, hasta mı oldu acaba, geçende aynısını yapmıştı. Tam işin düşer araki bulasın, ya nakit yok der yada yarın vereyim der.
-
Portföy eridi, her yere ayular girdi, kacacak yer bulamıyoruz.
Bahriyeli çek şu ayularını piyasadan
-

Originally Posted by
bahriyeli
Ayşe teyzeyi duman ettiler ..kardan ons bazında yaklaşık 1000 dolar zarar
Benim oğlanları fed akşamı ben satarken ikna edemedim satmağa ,, oldukça yüklü kardan zarar yazdılar
şimdi , baba sen haklıymışsın
Fiziki de %10 makas var alamadım bana aldırmayacak bunlar. Bloomberg de 6300 büfe de 7000
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Portföy eridi, her yere ayular girdi, kacacak yer bulamıyoruz.
Bahriyeli çek şu ayularını piyasadan

Filmi çekelim ses etme. Kameraman geliyor soyun ben evden çıkmam çelik don giydim yatakta film çekerler diye
-
Ayuların bu işte dahli yok doğasına göre davranıyorlar
hiçbirşey sonsuza dek sürmez
mevcut rüzgarı manüple ettiler uzaya çıkacağı algısı yarattılar, altın gümüş coin hisse ne varsa
allah selamet versin tersde yakalananlara
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri