Abi hoþ geldin hayýrlý olsun da , hisseyi tercih sebebini anlatmadýn, biz hisseyi zaten biliyoruz da, sen niye aldýn
Valla ince eleyip sýk dokuyanlardaným ama bir türlü piyasada umduðunu bulamayanlardaným,önünde sonunda þeytanýn bacaðýný kýracaðýma inanýyorum,bu kýsmetsizliðe bir son verebilmek amacýyla gece gündüz didiniyorum
Biz sebep sorduk abi , sýzlanmana gerek yok herkes senin yaptýðýný yapýyor
Tamam söyleyecem madde madde
Þirketin sermayesi küçük gitmeye niyetlenirse hýzlý gider , hem para kazanýrým hemde sattýðým hisselere karþý kazanýrým
KARI güzel sermayenin 3'te biri kadar karý var
Defter deðeri düþük, karlýlýðý böyle devam ederse 5 yýlda piyasa deðeri kadar kar yazar
Hisseye patronlar sahip çýkýyor görünüyor, yaptýklarý geri alýmlarýyla
Ham maddenin yetiþtiði þehrimizin göbeðinde kurulu ,ham maddeyi uygun fiyatta almak için çoook avantajlý
Tamam abi hisseyi anladýk ucuz bulup almýþsýn peki þu siyasal ortamýn gerginliði seni korkutmuyor mu her daim hissedesin
Yook niye korkayým ki , ülkemizin baþýna 15 temmuz'dan daha büyük felaket gelemez
Biliyorsunuz ülkemizin kýlcal damarlarýna kadar sýzmýþ olan emperyal güçler maþasýyla ülkemize f16 larla tanklarla helikopterle saldýrdý , bu millet gece darbeyi savuþturup ertesi gün hiç bir þey olmamýþ gibi hayatýna devam etti , tabii meydanlarý boþ býrakmayýp tedbirli davrandý,haftanýn ilk mesai gününde de darbe þokunu atlattý
Ne alaka abi
Ne alaka olacak o zamanki endekse bak þimdiki endekse bak görürsün de dediðimi
SON olarak þunu diyeyim ülkemizin baþýna 15 temmuzdan daha kötü bir þey gelemez çünkü o zaman içeriden kuþatýlmýþtý kurumlarýmýz , artýk büyük bir oranda kurumlarýmýz hainlerden temizlenmiþtir
Abi biliyoruz bir çok kere siyasi yazýlar yazdýnýz diye ceza aldýnýz gene ceza alacaksýnýz
Yoook caným borsa ekonominin ve siyasetin barometresidir , siyaset konuþmadan borsa konuþulmaz bunu herkes biliyor..,
Ha bak þeyi unuttum daha önce aldýðým hissede bir dostum var analizlerine güveniyorum ondanda bilanço hakkýndaki görüþlerini aldým, sað olsun ücretsiz danýþmanlýk hizmeti veriyor, namý diðer(deðer) her neyse ÝZCÝ bilançoya 10 üzerinden 10 vermesine raðmen alýnmaz dedi , bakalým kim haklý, zaman gösterecek ,yanlýþ anlaþýlmasýn mesleki kariyeriyle düello deðil bu, haddim de deðil.....
Abi diyalog gereði yazýlmýþtýr lütfen farklý yorumlanmasýn.....YTD

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri