bu gün kapanış yorumu yazayım...bilmiyorum dikkatinizi çekti mi hisse geçen gün %3 lük bir çıkış yaptığı sırada 3,5 milyon tl lik işlem hacmi yapmış idi...başka bir gün %6 çıktığı günde ise 4,5 milyon tl işlem hacmi yaptı...bu gün ise %4,5 çıkmasına rağmen sadece 2,2 milyon tl lik işlem hacmi yaptı...bu durum bize geçmişte alanların hisseyi tuttuğunu dolayısı ile daha düşük işlem hacimleri ile daha fazla çıkabildiğini gösteriyor..

yani bu hisseyi uzun vadeli tutmak isteyenlerin ağırlıkta olduğunu gösteriyor...hissenin bu günki ağırlıklı ortalaması 2,32 oldu kapanış ise 2,33-34 oldu...son işlem ise 2,33 oldu..bu günlük %4,5 luk bir primi yapmayı başardık...üstelik de endeksin yatay olduğu bir günde...kapanışını beğendim...buda bana bu hissenin yarın 2,36 direncinin aşılacağı düşüncesi doğuruyor...

direncimiz ise bu gün test ettiğimiz ,geçen günün de kapanış fiyatı olan 2,36 dır...artık buranın geçilmesi bana göre kaçınılmazdır...umarım artık yarın 2,40-50 ler ile tanışırız..

bu hissenin 2017 karına göre olması gereken fiyatı 2,66 dır...üstelik 2018 in daha iyi geçmesi beklentisi var...geçen gün de söyledim umuyorum ki 2018 birinci çeyrekleri 2,66-3,33 tl aralığından bir yerde karşılarız...herşey günlünüzde olsun diyorum arkadaşlar iyi akşamlar...