silverde ise 2,75 lerden sattığımdan beridir hiç almadım..son zamanlarda çok da sağlam duruyordu ama dün akşam pek de iyi olmayan bir bilanço yolladı...bu ilk çeyrek bilançosuna göre hisseye dönüp dönmeme kararı verecektim...silverda iken kdv indiriminin şirketin satışlarına olumsuz etkilerinin olacağını söyleyerek hisseden ayrılmış idim...bu konuda ne yazık ki haklı çıktım...
blcyt da ise tek korkum dövizin olumsuz etkilerinin karı ne kadar etkileyebileceğidir ??? umarım korktuğumuz başımıza gelmez...ama blcyt da son yatırım kararının olumsuz yani yok...bir tek 53 milyon tl lik döviz bazlı borcun 3,5 milyona varan olumsuz etkilerinden korkuyorum...
yoksa şirket büyüyor,yatırımını yapıyor,patron hissesini ciddi oranda toplamış yani oda şirketine güveniyor..şirket yatırımcısına temetüsünü de veriyor...olması gerekenlerin hepsi var...bir tek döviz korkusu var bende..bakalım blcyt ne zaman yollacak bilançoyu...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri