Böyle terbiyesizlik olmaz olsun. Þuradan þuraya düþtüm, bir tepki vereyim yok. Zaten yabancý da satmaya baþlamýþ.
Bundan bir cacýk olmayacaðý düþünülüyor ki almaya cesaret eden de yok.
Böyle terbiyesizlik olmaz olsun. Þuradan þuraya düþtüm, bir tepki vereyim yok. Zaten yabancý da satmaya baþlamýþ.
Bundan bir cacýk olmayacaðý düþünülüyor ki almaya cesaret eden de yok.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
4-5 dönem peþpeþe iyi bilanço açýklayýp bi þirket düþemez arkadaþ. nasýl birþey bu. alanlar 2-3 kademe alta yeniden satýyor. sanki hacim düþükken fiyatý çekebildiðimiz yere kadar aþaðý çekelim der gibi.
arkadaþlar bakýn söylüyorum ; mail atýn telefon edin. rahatsýz edin þirketi.
ben ara sýra arýyorum, siz de arayýn. niye böyle diyin.
bilanço mu yalan, þirket mi yalan. böyle bir þey yok. tek aklýma gelen dövizin karý törpülemesi durumu. kapanýþ kuru 3,95 idi. þu an 4,45. dolar %13 yukarýda 3 milyon zarar yazdýrýr.
€ 4,87-5,27 %8 de eurodan zarar 3 milyonda ordan zarar eder sana 6 milyon zarar çeyreklik bazda.
bu son çeyrekteki euro artýþýyla þimdiki ayný fakat dolar 16 kuruþ artarken bu çeyrek 50 kuruþ arttmýþ. yani 2 milyon ekstra düþmesi lazým
sonuç olarak iþlerimiz ayný olursa bu çeyrek bu kurlarla 2-5 milyon falan kar gelse 6 aylýkta 7-8 milyon kar gelir ki
o bile kötü deðil.
Þirket 1 milyon lot daha geri alým yapabilir ancak bu þekilde bu kaðýdýn düþüþü durur herhalde bu kadar iyi bilançoya bu kadar kötü fiyat anlaþýlmaz bir durum. Herhalde yabancý satýþýnýn bitmesi gerekiyor anlamadým gitti. Bir tepki vermez mi nasýl bir durum çözemedim
birde tersini düþünelim ya döviz düþerse o zaman þenlik olmasý lazým. ama bunun hiç bir þey umurunda deðil. gözü topraða bakýyor sadece. Allah c.c sonumuzu hayýr etsin.
Bitti diyor ama yeniden 1 milyon için Yönetim kurulu kararý alabilirler. Spk mevzuatý % 10 kadar izin veriyor.
Bu çeyrekte bile kar açýklar ayrýca yýl sonuna kadar kur bu kadar hýzlý artmazsa bu çeyrek ki kaybý diðer çeyreklerde fazlasýyla telafi eder. Patron bu kaðýdý bir daha bu kdar ucuz bulamaz. Þirketi arayýp geri alým için zorlamak lazým
Hacim düþük ise aldýklarý 3.5 milyonu satmak/pazarlamak için aracý kurumlar þirketi arýyorlarmýþ versinler o zaman. Mal zaten aylardýr toplandý Oyak ve Yapý kredi takaslarýna bakýn ayrýca Tebde aldý. Sadece tahtayý trade edecek birileri lazým onuda bulsunlar bir x-zahmet
Yer Ýmleri