Bu yaptýðýnýz kansýzlýktýr bu hisse bu fiyatlara verilmez yazýktýr günahtýr,halka arz fiyatýnýnda altý þirket büyü yor para kazanýyor, ne b.k yediðiniz belli deðil niye satarsýnýz kaçtan aldýnýz a b be ********ler
Bu yaptýðýnýz kansýzlýktýr bu hisse bu fiyatlara verilmez yazýktýr günahtýr,halka arz fiyatýnýnda altý þirket büyü yor para kazanýyor, ne b.k yediðiniz belli deðil niye satarsýnýz kaçtan aldýnýz a b be ********ler
sayýn kitapçý bu dediklerinizi þirkete söyleyin lütfen burdan duymuyorlar...
Þunu anladým ki bu da bir uyuz eþektir. Ayný sahipleri gibi. Kimse kusura bakmasýn, dayanamadým.
Ancak kaðýdýn aþýrý satýldýðýný ve bir yerden dönüþ yapacaðýný düþünüyorum.
Bu seviyeler satým deðil, alým seviyeleridir. Almak isteyen için tabi, yoksa kimseye tavsiye edecek mecal býrakmadýlar zaten.
Daha önce de 1.30'lu seviyelerden baþlayan ve 1.90'a giden hareket yapmýþtý. Benzer bir hareket yapar mý diye sesli düþünüyorum. Çünkü bu fiyatlarý hiç ama hiç hak etmiyor.
Ýleride adam olduðunu görmek nasip olur mu bilmem ama bu ikinci dayak yiyiþim ve benden uzak olsun demekten baþka içimden baþka bir þey gelmiyor.
Maliyetime geldiðinde bir daha sanýrým dönüp bakmayacaðým...
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Bence bir cacik olmaz,
Kar marji artmis,
Kar artmis
Ciro artmis,
Kagit %40 geri gelmis,
Endeks %15 geri gelmis,
Birde bunlar olmasa dusunun halini,
Bilici degil,
Delici bunlar,oylum oylum[emoji23][emoji23]
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben neyi yanlýþ yaptým bilemiyorum, bu verilerle bu fiyatlamayý anlamlandýramýyorum, üstüne þu ilgisizlik hepten canýmý sýkýyor
Hala satýþ geliyor. Meksa hergün satýyor doçe namýna, Oyak Ýle ak da satýþa baþladý. Eski oyuncu Ykb alýma geçti 1 haftadýr. Yönetimin birþeyler yapmasý lazým. Bi katalizör lazým
sanýrým düþmesinin en önemli nedenlerinden birisi de döviz borcu ve dövizin aþýrý yükselmesinin þirkete getireceði ek yük olarak görünüyor...gerçi þirket kaliteli üretim yapýyor belki de bunu fiyatlarýna yansýtabilir bilemiyoruz..ama yansýtamaz ise o vakit sýkýntý olacaðýndan karý çok önemli ölçüde eritir....
yanlýz ikinci çeyrekten sonra iþtirakimiz olan biteks tekstilin kendi cirosunu %25 artýracak olan kapasite artýþý yatýrýmý devreye girecek..yani üçüncü çeyreklerde bu kapasite artýþýnýn olumlu etkileri görülecek....bu durumda üçüncü ve dördüncü çeyrekler iyi gelmesi beklenebilir..
ama ikinci çeyreklerde döviz yüzünden çok etkilenecek görünüyor..þimdi aklýmda deðil ama bakmak lazým dolar ve euro borcu ne kadar ?? buna göre bir hesap yapýlabilir..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri