babasý öldü kýz özgür kaldý...abileri daha demokrat...merhum pencereye bile çýkmasýna izin vermezdi..bazen saatlerce dýþarda kalýr onu pencereden görmeyi umud ederdim...ama aylarca uðraþmama raðmen beni beðenmedi...ben bir kekoya ne yapayým peþimde behlüller varken...o gün bu gündür umudumu kestim o kýzdan...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
aselsanýn halka arzýna katýlacak var mý dostlar sizin düþünceniz nedir....son zamanlarda hiç bir kýz bana pas atmýyor....sizce asel kýzý pas verir mi ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Ben bu fiyatlarý pahalý buluyorum , rakam yazmayayým sonra kýzarsýnýz
Aselsanîn 2020 ye kadar ki iþ yükü 7.5 milyar dolar piyasa deðeri 6 milyar dolara yakýn, dolarýn gevþeyeceðini düþünüyorum,blcyt 2020 sonuna minimum 500 mn ciro , piyasa deðeri kadar kar yazabilir, hissenin fiyatýna bir þey diyemiyorum, utanmaz arsýzlýk yapar sürünür desem olmaz, hissenin suçu ne? piyasa fiyatlamýyorsa ... fatmagülün suçu ne gibi oldu anasýný satayým
Ciroyu minimum diyorum 600 mn'u da devirebilir ....
Þunuda söylemek gerek aselsan sadece aselsan deðildir , ülkemiz için özel biri deðeri vardýr hele bundan sonra,geçenler de genel müdürü dinliyordum, bazý özel durumlarý kapa açýklayamýyoruz dedi
Son düzenleme : kitapci0; 29-05-2018 saat: 18:55.
sayýn kitapçý ben bu kýzý beklerim, ama ekrana çok bakarsak bekleyemeyiz. Allah c.c cümlemize bekleme sabrý ve büyük kazanma nasibi versin.
iþlem hacmi birkaç gündür fena deðil blcyt de. yakýnda bi hareket bekliyorum. en kötü 1,90- 2,00 bandýna atmalý çok yakýn zamanda. yoksa kýzlýðýndan þüphe edeceðim bunun.
Yer Ýmleri