Borsa reçetesi isimli twitter yorumcusu da yarýn kýsa vadede blcyt i önermiþ. Yarýn 1.50-1.60 arasý hareket olur...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa reçetesi isimli twitter yorumcusu da yarýn kýsa vadede blcyt i önermiþ. Yarýn 1.50-1.60 arasý hareket olur...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatýrýmcý ortaklarý hiç deðilse trübünde görebilseydik, kol kesip gitmezdik....
Nerden kestiniz bilmem ama gap býraktý orayi kapama ihtimali yüksek, piyasa 25 hazirandan sonra kim gelirse gelsin tepkisi olumlu olacaktýr diye düþünüyorum buda bilicinin üzerindeki baskýnýn azalmasý anlamina gelebilir henüz biþe kaybetmis yada kaçýrmýþ sayýlmazsýnýz ... kesinlikle ytdLenovo P2a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
perþembe dipten 3 kademeye verdim,sürekli yýlan gibi süzülüyor diyorum ya,o gün endeks tepki verdi yine aþaðý gidiyordu, endeks tepki verecek biraz mal artýrabilirim niyetiyle ama nerde + - ler toplamý % 17 þu an
25 hazirandan sonra kim gelirse gelsin tepkisi olumlu olacaktýr
Olurda iktidar deðiþirse ki sanmýyorum, kýsada yukarýya çekip iyi mal çakarlar, nasýl olsa ayineleri iþtir kiþinin lafa bakýlmaz
KK'ya soruyorlar tankýn üzerine neden çýkmadýnýz, verdiði cevap, nerde tank? tank getirselerdi, Yanlarýndan geçen bendim heralde AR yok EDEP yok , HAYA yok bu adam devlet yönetecek'! inananlar var ya YAPACAK BÝR ÞEY YOK
Son düzenleme : kitapci0; 11-06-2018 saat: 14:21.
Bugünkü hareketine dikkat edin 1.6ustu bir lot satmaya kiyamayanlar bugün binlerce satýyor gibi görünüyor dikkat
Lenovo P2a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri