sayın kaptan yardımcımız yakında çok hoş yerlere gideceksiniz diyor...açıkçası daha önce gemiye bakmışdım güzel görünmesine rağmen ufak tefek görünüyordu...bizi pek de uzak yerlere götürebileceğini tahmin etmiyordum...zaten geçmişte içime sinmeyip gemiden inmiştim...
etraftan da sordum kaptan güvenilirmiş..namusu ile çalışıyormuş ,kimsenin hakkını yemiyormuş..işinin erbabıymış...etrafta o kadar kaptan kılığında haydut var ki...ben kaptan yardımcısının verdiği bilgilere inandım...iyi kaptanın iyi yardımcısı olduğuna inanıyorum...atalarımız boşuna balık baştan kokar dememişler....balığımız da kokmadığına göre iş tamamdır...
kaptan yardımcısı gidebileceğimiz limanları anlattı bir de gemimizde yedek turbo motor da varmış...denizleri ,okyanusları rahat aşabileceğiz...fırsatı da bulmuşken gemiye bizde bindik...önce mersinden yola koyulacaz ....oradan kıbrısa ,oradan italyaya ,oradan parise sonra da son durak havai olacak...uzun ama keyifli bir yolculuğumuz olacak...üç ay içinde en güzel limana ulaşacağız...
yanlız yolcular arasında ak dedikleri gözümün tutmadığı bir yolcuyu listeden silmişler...geriye kalanlardan bazıları da zevklerine çok düşkün görünüyor...ne olur ne olmaz diye bende tedbirli olacam...sonra içer miçerler oraya buraya saldırdıklarında kendimizi koruyabilmemiz lazım...
artık beğensek de beğenmesek da birlikte yola çıkacaz...son aylarda ekonomik krizden dolayı türkiyeden çok sıkıldım...biraz macera bana da iyi gelecek..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri