günlükçüleri dökmeye çalışıyorlar gibi akşam takasında belli olur. ak-şeker-ykb-Garanti her zaman ki sahnede
Ytd.
günlükçüleri dökmeye çalışıyorlar gibi akşam takasında belli olur. ak-şeker-ykb-Garanti her zaman ki sahnede
Ytd.
Bu iki kurumdaki malların da phiilip ve şeker trader ve kredi ile işlem yapan müşteri olma olsılığı çok yüksek bence gelecek hafta çok farklı bir tablo oluşacak yabancı ve yerli yatırımcılar tüm bilançoları inceleyip ilereye dönük iyi olma ıhtımali yüksek ve ucuz hisseleri seçip ki bunlardan birisi bilici dir eğer spek elini çabuk tutmaz ise onlardan önce pozisyon açacaklar hemde yüklü.Oyüzdeb hisse bu fiyatlarda çok oyalanmıcaktır yoksa kaçırırlar.
Böyle bir yazıyı geçen sene 2 hisse için yazdım benim nick name mim den kontrol edebilirsiniz birisi Bera ki ben yazarken adı kombasandı 1 tl iken bu f/k bu bilançoya bu fiyat olmaz dedim hisse 4 5 tl ye kadar çıktı birisi de klgyo bilanço sonrası f/k 1.5 iken hisse 1.5 di idi 5.5 oldu aslında gerel ve ADESE içinde yazdom ama neyse 4 nün ortak özelliği güçlene bilanço verileri düşük f/k ları bu dA tamamen zaman meselesi malıı topladıklarında inanılmaz hızlı çıkacak .saygılar
Üstadım birşey soracağım, bilanço detaylarına tekrar baktım. Kısa vadeli döviz açık pozisyonunda fazla bir düşme yok hala shortta ( ama döviz yükümlülükleri ciddi azalmış) , uzun vadeli döviz yükümlülüklerinde ciddi azalma var ve nette long pozisyona dönmüş nihai toplamda 53 milyon TL lik açık pozisyon 15 milyon Tl lik long pozisyona dönmüş. Bu işin içinden çıkamadım. Döviz kredilerinde bir azalma yok ama bu pozisyon değişikliğini nasıl yapmışlar. Ticari alacak kalemi o kadar fazla değişmemiş.burada bir hata olabilir mi. Biz döviz yükseliyor diye üzülüyorduk şimdi düşüyor diye mi üzüleceğiz karar veremedim. Bugün kü satışın sebebi bu mu acaba. Kur zirvedeyken zarar yazılması, yapıldıysa eğer pozisyon değişimi kur düşüşünde de zarar yazılacak olması. Nasıl bir finans yönetimleri var bu arkadaşların.
Aslında döviz long pozisyon kötü değil ama pozisuona döviz zirve yaptıktan sonra geçilmesi yanlış.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri