Yavaþ yavaþ salar aþaðý piyasa kötüleþince oturur 1.40a bunun ciðeri bu... Bu katirilyon açýklsa bile bu mal böle önümüzdeki marta kadar fos ytd
Þimdilik attý 1.80 e verirseniz burdan alýrým diyo bende yazdým en tepeye alýrsan burdan al diyom.. Zaten 60 bin lotum kaldý 50 üzeri çok uzun vadeli yatýrým onu hiçbir þekilde vermem.. Ytd
Ýstediðin kadar sýkabilirsin bilici ve ahalisi þu an tavandaki 60 bin benim inan o malý dðnyayý yýsan kafamdaki fiyata satacam.. Ver aþaðýya 100 bine tamamlayým.. He ayrýca bir bir yapanda benim
Bu kadar erkeklik yapýp basýyosun versene gün içinde 1.65 e görelim... Hisseye batýk muamelesi yapýyosun becerksiz oyuncu
ci bilici yetsizin Hal ve gidiþi bozuk.
Adam nir yýlda yaptýðý hareketi iki günde geri verdi ama arkadaþlar bendeki sabýr inanýn oyuncunun en az iki katý bu sabýrla alka egpro ve erbosta iyi kazandým buda gelecek bigün kucaðýma.. Mayýstan sýnra 1.50 altýnda bulursam 200 bin yaparým...
Oyuncu bozuntusu burayý takip ediyosan yaz bi yere senden iki kat sabýrlý olduðumu göreceksin ben çoðaltýyorum
Yer Ýmleri