-
Bilici bugün çok kritik yerden yine yukarı tepki verdi.Haftaya büyük ihtimal bilanço gelir. 6.8 MİLYON 3 aylık bilançosunun tekrarı gelmesi muhtemel.5.5 milyon altına düşmeyen bir bilanço iyi olarak kabul ederim .. Bossa ve yunsa bilançolarını açıkladı.Sektör olarak benzer olsalar da farklı yönleri deçok ama her iki şirket de ilk çeyrekteki faaliyey karlarını tekraladıkları görülüyor.
hayılısı bakalım ...
YTD
-

Originally Posted by
kazankazan
6 aylık kar :
15 gelirse hisse en az 3 TL
20 gelirse hisse en az 4 TL
olması gerekir.
Ben karı 20 ye yakın bekliyorum. Siz bilançoyu iyi okursunuz. Diğer tekstil sirketleri önceki yılın yaklasık aynısını verdi BLCYT ın gecen bilançoda bu çeyrekte ciddi bir finansman kazararı vardı. Bu çeyrek finansman gideri 6 milyonda kalacağını düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir.
-

Originally Posted by
ekonomist88
Ben karı 20 ye yakın bekliyorum. Siz bilançoyu iyi okursunuz. Diğer tekstil sirketleri önceki yılın yaklasık aynısını verdi BLCYT ın gecen bilançoda bu çeyrekte ciddi bir finansman kazararı vardı. Bu çeyrek finansman gideri 6 milyonda kalacağını düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir.
3 aylık bilançoda 1.529.978 TL vergi geliri yazdı bu bilançoda bunu göremiyebiliriz bunu döviz giderlerinden düşersek 5.5-6.5 mlyn aralığında bir kâr bekliyorum ... ytd
-

Originally Posted by
mehmet tercüman
3 aylık bilançoda 1.529.978 TL vergi geliri yazdı bu bilançoda bunu göremiyebiliriz bunu döviz giderlerinden düşersek 5.5-6.5 mlyn aralığında bir kâr bekliyorum ... ytd
Bu hafta içinde görürüz. ins benim tahminim tutar bol kazanırız
.
-
Bu kağıt da 2019 yılında ..falan gider mi. ki. Sahipleri dürüst.
ytd.
-
Adam kimsede 1 lot dahi olmasın istiyo ama burdanda kimse vermiyo malını bıçak sırtı tıtıyo bakalım
-
-
Su an dagilim
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri