ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
buda baþka güzel bir anýmýz...geçmiþte blcyt 1,65 lerde kývranýrken tekstil sektörünün düþüþ reytingi yüzünden satmýþtým..kolay kolay hiç bir aða bu hisseye el atmaz diye düþünmüþtüm..ama yanýldým...birileri bu altýn deðerindeki hisseyi keþif etti ve gereðini de yaptý ve yapacak..![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Hey gidi blcyt hey 1.30 lardan alýp 1.80 leri görünce terkedip gittik sana çok ayýp ettik [emoji23]
SNE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Üç kere aldým, her defasýnda da bu fiyatlar bu þirket için çok komik dedim.
Her alýþýmda dayak yedim. Zararýna sattým. Þimdi hayýflanmamak elde deðil.
En son bir akrabama aldýrdým kendimle birlikte. Ben sattým, o sabretti.
2,45'ten sattýðýnda, iyi fiyattan sattýðýný söylemiþtim. Ucuz ama saðý solu belli olmaz bunun demiþtim.
Eski zirvesini egale etmiþti. Her an 2 altýna gelir mi acaba derken 6 üzerini gördü.
Kazankazan arkadaþýmýz büyük emek verdi, sabretti. Birkaç arkadaþýmýz daha var uzun yýllardýr tutan. Hakkýdýr sevinmek onlarýn.
Gereksiz yere uçan kaçan onca hisse yanýnda böylesine güzel prim yapan Blcyt bu fiyatlarý fazlasý ile hak ediyor.
Elinde bulundurana helali hoþ olsun.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Teþekkürler tüm dostlara. Biliciye güvendim ve o da beni yanýltmadý çok þükür. Benim için Bist sadece bilo![]()
Son düzenleme : kazankazan; 14-02-2020 saat: 15:33.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
6.60 maliyetle ben de aranýza dahil oldum. Daha ucuzdan aldýðým da olmuþtu, ama sabýrsýzlýktan dolayý kâr alamadan çýkmýþtým. Umarým bundan sonra gün yüzü gösterir.
Yer Ýmleri