Derinlik verebilecek varmý
Derinlik verebilecek varmý
Burasý Türkiye ve bizde Orta Doðu ülkesi olduðumuz için bu tür riskler her zaman var. Savaþ haricinde herhangi bir sýkýntý olacaðýný ve artýk hisse alacaklarýný 1.55'lere gelmesine raðmen yeniden alým yapmadýklarýndan düþünmüyorum. Bir hissenin fiyatýný çýkarmaya karar vermiþlerse þartlar ne olursa olsun çýkar. Neticede hissenin fiyatýnýn düþmesinden bizler zarar edecekse de onlar daha çok zarar edeceklerdir. Toplu takaslar dikkate alýndýðýnda bu hisseleri eritmek için hisse fiyatýný çok yukarýlara çekmek zorundalar.
Þans iyi yatýrým yapanýn yanýndadýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Doviz rakamlarina dikkat etmek lazim...bu oteli satma durumlari olsa ama bunlar mal satmaz...borc yüksek...karlilik ve dovizdeki sakin seyir 2 sene sürse borc da azalir..yeni yatirima hic mi hic gerek yok...zaten borc girtlakta zaten...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eküriler YKB, Garanti, Ýþ sahnede...
YKB geçen hafta aldýklarýný satýyor.
Hissenin düzeltme yaptýðý 1650-1550 bandýnda iþ ve garanti sattý ykb aldý.
19 temmuz'da 1.000.000 lot garanti'ye virmanlandý ve bu malýn yaklaþýk 500.000 lotu satýldý.
Bugün YKB ve Garanti birlikte satýyor.
Bu üç kurum arasýndaki iliþki önemli gibi geliyor. Bana bir koordinasyon izlenimi veriyor.
Bu arada þirketin geri aldýðý hisseler hangi kurumda? Ýþ mi YKB mi?
Yoðun iþlem yapan ve hissenin kaderini belirleyen bu kurumdaki yatýrýmcýlar umarým patron þirketlerinin en büyük sorunu olan içsel bilgilere ulaþan kiþiler deðildir. SPK denetimindeki ve sütten aðzý yanan þirketin buna dikkat ettiðini düþünüyorum.
Buralardan alým yapmayan ve 1 milyon civarýnda alým daha yapmasý muhtemel þirketimiz acaba halen neden almýyor. Hayatýn olaðan akýþýna aykýrý þeyler...
Buradan garanti ve son haftalarda toplayan ykb'nin satýþ yapmasý þu açýdan önemli, hisse yukarý giderken gelecek satýþlar daha az olabilir.
Kim aldý sattý büyük hisseler için önemli olmasa da küçük ve dar hisseler için önemli.
Tüm yazýlanlar yatýrým tavsiyesi olmayýp þahsi görüþümdür.
Yer Ýmleri