Bu yýl sanýrým deprem felaketi dolayýsýyla Genel Kurul tarihi ve temettü önerisi biraz gecikti. Umarým makul bir temettü daðýtým kararý çýkar, þirketin nakit pozisyonu buna müsait þayet önemli bir yatýrým planlamasý bulunmuyorsa.
Þirket yatýrým iliþkilerine göndermiþ olduðum ileti ve genel cevabý paylaþmak istedim. Hayýrlýsý bakalým.
Merhaba Sn. Yetkili,
Öncelikle Þirket'in gösterdiði baþarýlý sonuçlar için emeði geçen tüm personele tebriklerimi iletir, baþarýlarýn devamýný dilerim.
Þu ana kadar, ÞÝrket Faaliyet Raporu, Olaðan Genel Kurul toplantý tarihi ve Yönetim Kurulu temettü tavsiyesi hakkýnda henüz bir açýklama bulunmamaktadýr.
Ýlke olarak genelde içinde bulunduðumuz ay içerisinde açýklanmýþ olurdu. Her hangi bir olumsuz durum yoktur umarým.
Finansal tablolarý incelediðimde, belirttiðim gibi sonuçlarýn gayet baþarýlý ve nakit akýþýnýn da yeterli olduðunu; þayet Þirketin önemli bir yatýrým planý yok ise yönetim Kurulumuzdan tatminkar bir nakit kar payý daðýtým oraný beklentimi deðerli yönetime iletmeniz dileðiyle saygýlar sunar, geri dönüþüm yapmanýzý rica ederim.
Bülent Ýbrikçioðlu
Yatýrýmcý
ÝZMÝR
Merhaba,
Ýlginiz için bizde teþekkür ederiz. Bulunduðumuz bölge dolayýsýyla OHAL kapsamýnda olduðumuz için henüz süremiz var. Gelecek hafta faaliyet raporu ve genel kurul ile ilgili bildirimleri yapmayý planlamaktayýz.
Ýyi günler dilerim.
hisse çok düþtü ama tepki yok ilginç..
Kimse kalmamýþ bana göre rasyolari sektör ortalamasýnýn üzerinde biraz pozisyon aldým
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Hoþbulduk hocam
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
% 1400 Bedelsiz
ve güzel bir temettü
gelse
hayat daha güzelleþse
olmaz mý?
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Yer Ýmleri