Dur senin saman dolu beynine göre analiz yapayım , yarın 3 kişi daha ifadeye çağrılırsa Macd iyi yerlere gelecek , hele bayramdan sonra 10 kişi daha gelirse Rsi da müthiş tepki oluşmuş olacak ve indikatörler toparlayacak puhahahahaha...
Dur senin saman dolu beynine göre analiz yapayım , yarın 3 kişi daha ifadeye çağrılırsa Macd iyi yerlere gelecek , hele bayramdan sonra 10 kişi daha gelirse Rsi da müthiş tepki oluşmuş olacak ve indikatörler toparlayacak puhahahahaha...
ABD kaskedi yerine kesekağadı tak kafana bir dahakine belki çalışır
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
yarın açılışta aşağı açılışı yukarıya ziyade daha bir olası görüyorum,..
o nedenle açılışa kar alacak şekilde flat olacam,..
ilk etaplı flat olmak istiyorum sonrasına seansta bilahare bakacam
MACD ve RSI ler de son durum
Eskiden burda çok güzel temel analizler yapılırdı, pastalar paylaşılırdı , büyük şirketlerin bilanço yorumları olurdu ,geleceğe dair fikirler edinirdik, bu akıl hastası teknikçiler yüzünden forum bitti reytingler dibe vurdu malesef...
Eskiden burda çok güzel temel analizler yapılırdı, pastalar paylaşılırdı , büyük şirketlerin bilanço yorumları olurdu ,geleceğe dair fikirler edinirdik, bu akıl hastası teknikçiler yüzünden forum bitti reytingler dibe vurdu malesef...
mandagöz,
ben bildim bileli burada o dediklerin yok,
ilaveten temel analiz yapacaksan her hissenin topiği var gidersin orada yaparsın,
burada vob hariç her şey vardı artık aslına dönüyor
Yer İmleri