Originally Posted by
secbul
Pandemide ilk maskeyi ben takmış. Tüm yaşlı akrabalarıma da ucuzdan o2 tankı hazırlamıştım.
Alıştan bayağı kar yapmıştım ozaman.

,
O 300 500 e gördüğün tabletleri kötü durumda 10.000 tl ye bulamazsın (ücretsiz dağıtılıncaya dek, ha göç olmaz ise o da)
2019 Kasım ayından itibaren AVM ye gitmedim zorunlu kalmadıkça insan içine çıkmadım. Çıktığımda da maksimum uzak durdum herkesten Sen bir hayli geç kalmışsın. 
Yaşadığım yer İstanbul. Bir kaç arkadaşıma dedim bana kafayı sıyırmış insan muamelesi çektiler. Senin ekrana çok bakmaktan beynin cortlamış dediler.
En son Karaduman Dayu 5000 endekste mallanıyordu nerede mallanmış bir bak senin de bu kafayla devam edersen sonun pek değişik olmayacak.Bir dost.
Senin bulamayacağın her ilacı bulurum. Biz senin gibi PPF ye yatırım yapmıyoruz hisse senedine yatırım yaptığımız kadar insana da yatırım yapıyoruz. 
Bu arada Maske çok matah bir şey değil. Sağlayacağı faydadan çok zararı var.Gereksiz kullanmamak lazım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri