İsmqil kani diye biri
Herkes bu adamdan şüpheleniyor.her toplantıdan ilk bu çıkmış 3 defa onun dışındaki herkes ölmüş
İsmqil kani diye biri
Herkes bu adamdan şüpheleniyor.her toplantıdan ilk bu çıkmış 3 defa onun dışındaki herkes ölmüş
bir halt olacağı yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Türk borsasının negatif etkileneceğini basın yoluyla ileri sürenler iyi niyetli değiller. Zira ; Ortalığın her karışmasında malı toplamayı huy edinen grupların işidir.
Bizim İran , ABD ve dahi Esrail ile direkt bir meselemiz yok ! Kaldı ki, saldırıyı çok sert kınamadan -esefle - karşıladık. İrandan bize yoğun göç beklenmiyor. Nedenleri karışık.... Yani elimizdeki hisseleri zararına bazılarına kaptırmayalım. Ülkemizin kendi gündemi var ve bizler pozisyonlarımızı bu duruma göre yönetiyoruz.
Yatırım tavsiyesi olmayıp, kendi şahsi düşüncelerimdir. Profesyonel yatırım danışmanlığı veren kurumlardan yardım alabilirsiniz.
SON DAKİKA:
İran füzeleri Lincoln uçak gemisini hedef aldı, ancak füzelerden hiçbiri gemiye yaklaşmadı ve herhangi bir hasar meydana gelmedi.
- ABD yetkilisi
&&&&&&&&&&&&&&&
4 balistik füze sadece deneme amaçlı...!!!
İran hipersonik füzeleri kullandığında kaçış yolu kalmayacak.!!!
Savaş çok uzun sürer.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Borsa düşebilir yada yükselmeye devam edebilir...O biraz da poz alanlarin yön tayinine bağlı...Bizim borsamiz biraz farklı ve sığdır..
Kişiler portföylerine göre satar yada satmaz.
100 bin lira ile hisse alan ile 10 milyon Ustu alim yapanın mantığı aynı olmaz..
Biri 10 bin diğeri 1 milyon zarar edebilir 1 günde...
O yüzden yarın poz azaltma mutlaka olur..Haberler beklenir..
Ben işin uzayacagini düşünmüyorum ve olası düşüşlerin özellikle havacılıkta kademeli alım fırsatı olacağı düşünüyorum...
satış kolay olan,...o nedenle buna ihtimal vermiyorum, yani güne alışla başlanmaz,
muhtemelen düşüşle açar, o nedenle zor olanı olan alış yerlerimi akşama yazarım,....
biraz daha konular olgunlaşsın biraz daha risk analizi pekişsin bakalım,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri